23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plaza Vej- og Parklampe med LED får godkendt EPD-certificering

Bæredygtighed er et fælles ansvar og vi arbejder hver dag imod et grønnere byrum. I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter materialer med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet EPD-certificeringer på hele Plaza-lampeserien i støbejern.

GH Form har i samarbejde med Henning Larsens Tegnestue udviklet en Vej- og Parklampe til Plaza-serien. Plaza Vej- og Parklampe er anvendelig på veje, adgangsveje, som pladsbelysning og på cykel- og gangstier. Den findes i fire højder og har slidser på tre sider. De indbyggede reflektorer retter lyset nedad, hvorved blænding undgås.

Plaza Vej- og Parklampen fås i højderne 2600 mm, 3600 mm, 4700 mm og 7200 mm i ubehandlet eller behandlet støbejern samt i behandlet - malet eller galvaniseret - stålrørsudgaver.

For opnåelse af vejklasse E2 kan Plaza Vej- og Parklampe 3600 mm opstilles med en indbyrdes afstand på 17 m langs en 7 m bred vej.

Alle Plaza Lamper leveres med transientbeskytter for lyn- og overspændingsbeskyttelse.

Vej- og parklampen er udført i kraftig godstykkelse i ét stykke. Der er således ingen enkeltdele, der kan ødelægges. Plaza Vej- og Park­lampen er særdeles modstandsdygtig overfor hærværk. Lyset er inddækket med slagfast polykarbonat.

 Hele Plaza-serien af lamper bliver leveret med LED og DALI lysstyring, det sikrer store energibesparelser og lyset
i lamperne kan programmeres og fjernstyres til den ønskede lysstyrke i ønsket tidsrum.

Både det ubehandlede støbejern og den pulverlakerede overflade egner sig til meget krævende miljøer, kystnære såvel som bymæssige.

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.079