23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Linjeafvandingsriste med EPD og miljøprofil

Bæredygtighed er er fælles ansvar og vi arbejder hver dag imod et grønnere byrum. I DNGB- og andre miljøcertificeret byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD'er. Derfor har vi valgt at udarbejde EPD-certificeringer på vores Linjeafvandingsriste. Alle vores linjeafvandingsriste er danskproduceret og i 100% genbrugsjern. Det gør støbejernsristene yderst attraktive ift. Bæredygtige byggeprojekter og miljødokumentation.

Udløber
31. juli 2025

Aquaform® er GH Forms produktprogram for bortledning af regnvand.

Vores produktprogrammet spænder bredt - fra riate i standardmål i bredderne 140, 190 og 240 mm til brede klima-render som er 330 mm og kan klare op til 90 tons belastning (- anbefalet til til virkelig tung trafik). Men der er også muligheder ift. åben linjeafvanding og punktanvanding.

Konsulentfirmaet Provice har gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling ‘Vi investerer i din fremtid’  udarbejdet en analyse af GH Forms produkter.

“I analysen har vi sammenlignet GH Forms produkter/produktion med en EU-konkurrent for at kvantificere, hvor stor betydning det har at anvende 100 % genbrugsjern produceret på det GH Form ejede støberi Ferrofoss.

Konklusionen er, at det har væsentlig betydning for de samlede miljøimpacts at bruge 100% genbrugsjern. Carbon footprint for produktion af en linjeafvandingsrist hos GH Form er 3,58 kg CO2 og et tilsvarende produkt produceret hos en europæisk konkurrent er 14,59 kg CO2 ”

Til forskel for GH Form bruger en tilsvarende europæisk konkurrent 35 % genbrugsjern og 65 % råjern og har langt mere transport. Beregningen er udført i SigmaPro LCA beregningsværktøj. 

GH Form A/S
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.047