23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den elektriske fremtid tager form: Danmarks største ladestation til lastbiler er nu åbnet

En stigende efterspørgsel på opladningsmuligheder til den tunge vejtransport har blandt andet fået gang i energiselskabet OK, som vil opstille 6 Truckstationer inden udgangen af 2024. Resten af branchen følger trop og yderligere 100 stationer med lydladere forventes at stå klar i 2030.

På Europavej i Taulov finder du Danmarks største ladestation til den tunge vejtransport. Her er der opsat én ladestander med to udtag, som skal forsyne den tunge transport med en ladeeffekt på op til 300 kW. Udover ladestanderen i Taulov opsætter OK yderligere ladestandere i Køge, Korsør, Taastrup, Randers og Aarhus inden udgangen af 2024.

Uno-X var de første på banen til at introducere Danmarks første ladestation til lastbiler tilbage i marts 2023. Derudover arbejder branche- og arbejdsgiverorganisationen Drivkraft Danmark på etableringen af minimum 100 nye lynladestationer, som skal stå klar i 2030. Lynladerne vil kunne give en mere effektiv og hurtigere opladning af både elektriske lastbiler og busser. Brancheforeningen håber på, at planerne om de mange nye lynladere, vil få flere vognmænd til at vælge den elektriske transport til og skubbe den grønne omstilling endnu mere i gang.

Se her, hvor du snart kan oplade din el-lastbil

 

 

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047