23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fastgør din gulvisolering og bevar isoleringsværdien - en vigtig energiløsning.

I tiderne nu med nulenergi-løsninger, er det vigtigt at tænke alle sin konstruktioner godt igennem, det hænger i høj grad sammen med varmetab mm. på vores bygninger. I mange år har man ikke sikret sine gulvkonstruktioner ordentligt på selvbærende terrændæk - når undergrunden synker, sætter gulvisoleringen sig, og der opstår uønsket luft op imod betonen. Dette har vi nu en god løsning på, der fastholder gulvisoleringen i bygningens levetid.

Alt for mange bygninger står med "luft under gulvene", da man ikke har sikret sig i projekteringen og sørget for fastholdelse at gulvisoleringen op mod betonen. Det giver uønskede luftlommer under gulvene og dermed forringet isoleringsværdi.

Det drejer sig om bygninger på blød bund, hvor man typisk pælefunderer - det kræver fasthold af installationer, men i høj grad også af gulvisoleringen, så isoleringsværdien bevares igennem bygningens levetid.

Dansk Byggekomponent ApS har udviklet en god og solid gulvskrue i glasarmeret nylon, der har en udtræksstyrke på 42 kg. Dvs. den fastholder nemt EPS (gulvisoleringen), i bygningens levetid. 

Isoleringsskruen er meget nem at montere, da den har et stejlt gevind og er hurtigt skruet i - herudover er der udviklet et fasthold på skrue, så man kan bruge en lang bits (700 mm) og dermed stå op og montere, uden at skruen falder af.  Toppen af skruen indstøbes i betonen og isoleringen hænger derved fastgjort til selvbærende terrændæk.

Det er godt for jeres bygnings isoleringsværdi, meget billig i monteringspris (50 % af andre produkter), og ikke mindst godt for både arbejdsmiljøet og miljøet iøvrigt, da det er dansk produceret uden lang transport - så kig ind og se vores produkt på vores hjemmeside. Der kan I også finde gode løsninger til fastholdelse af installationer/kloak under gulve.

Dansk Byggekomponent ApS

 

 

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047