23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GUIDE: Top 5 lækre jakker til efteråret

I takt med at temperaturerne falder, og vejret bliver mere og mere ustadigt, ændrer vores behov til jakker sig. Den tynde sommerjakke er pakket væk, og det er nu tid til, at finde overgangsjakken frem – men hvad skal du vælge? Vi har derfor samlet vores 5 bedste bud på en række forskellige jakker, så du kan blive inspireret til at finde din nye jakke, som passer lige til din stil og behov, og hvor du med garanti er sikret et hit, både hvad angår kvalitet, komfort, pasform og ikke mindst funktionalitet.  Vores overgangsjakker er til dig med arbejdsopgaver, der kræver slidstærkt og fleksibelt arbejdstøj.

 

Den lette og strækbare - 6180 Softshelljakke med aftagelig hætte.

Softshell til herrer findes i rigtig mange udformninger. De er typisk lavet med øje for at kunne bruges, når man er aktiv ude i naturen og/eller på jobbet. Derfor er der sjældent mange detaljer, der kan sidde i vejen og være skyld i ulykker, når man står og bruger sine hænder.

… Vidste du, at softshell er en fællesbetegnelse for tætvævet stof, der både er vindtæt og åndbar.

Du kan finde softshelljakken lige HER


Kom an, vinter - 1629 Jakke med vatteret for.

Er du på udkig efter en foret jakke med gode funktionelle egenskaber, der holder dig varm, tør og komfortabel – så er du kommet til det rette sted.

Vores jakker med mekanisk stretch er udført i en åndbar samt vind- og vandtæt kvalitet med rib ved ærmer og bund, der giver effektiv beskyttelse på dage selv med nedbør. Jakken er således alsidig og kan både anvendes i vintersæsonen og som en foret regnjakke på kølige efterårsdage - whats not to like?

Du kan finde vores jakke med mekanisk strech lige HER


En tidløsklassiker - 6170 Bomberjakke.

Bomberjakken er tilbage i et nyt tidløst design fra JAK Workwear. Det klassiske snit er bevaret, men designet lever op til dagens standarder for funktionalitet. Med sidelommer, inderlommer og lomme på ærme med lynlås, får du her en klassisk all-around jakke til hverdagens brug, som desuden er gennemgående foret.

Bomberjakken så dagens lys i starten af ​​50'erne, og blev designet til piloterne som skulle holde varme i de kølige cockpits. J.A.K. har taget denne historie til sig, og opdateret et unikt design som passer ind i enhver garderobe.


Psssst... Vi har lige nu 3 for 2 på udvalgte varer, herunder bomberjakken. Her kan du købe tre produkter for prisen på to! Køber du tre forskellige produkter, vil du få den billigste med gratis. Køber du tre ens produkter, vil du få det ene produkt med gratis.

Du kan finde bomberjakken lige HER 

 

Føl dig set, mens du arbejder i mørket - 11135 HI-VIS Softshell

Vores HI-VIS softshelljakker er en lækker, blød og behagelig vinter softshell med 3-lags TPU membran, som gør jakken åndbar, vindtæt og vandafvisende. Jakken er derudover udstyret med reflekser og aftagelig hætte, samt lommer på både inder- og yderside. En oplagt jakke til det danske efterår, hvor vejret ofte er blæsende og skiftende.

Af praktiske hensyn er jakken at finde i tre forskellige og ikke mindst kraftige farver, henholdsvis: gul, rød og orange. Du er i den forbindelse sikret dig en synlighedsgodkendt jakke i henhold til EN 20471 klasse 3, der er både åndbar, vindtæt og vandafvisende.

Du kan finde vores HI-VIS Softshelljakke lige HER 

 

Alsidig og skide smart - 1628 Softshell/hybridjakke

En hybridjakke er en type jakke, der kombinerer forskellige materialer og teknologier for at skabe en alsidig og effektiv jakke til friluftsliv og udendørsaktiviteter. Denne type jakke er kendt som “hybrid”, netop fordi den er sammensat af flere forskellige materialer og teknologier for at udnytte de bedste egenskaber fra hver enkelt.

Jakken byder derudover på en regulerbar talje og manchet med vindfang samt refleksdetaljer, så du til hver en tid er sikret din egen sikkerhed – Saftey first.

Du kan finde vores hybride softshelljakker lige HER 

 

OBS: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på alle vores produkter. Du kan tilmelde dig lige HER.

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.062