23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig isolering luner hos nordjyder

Vendsyssel Lofts- og Hulmursisolering i Jerslev er autoriseret Rockwool Partner og deltager ved byggerier i hele Nordjylland.

Isolering er vigtigt for at holde på varmen, og når Vendsyssel Lofts- og Hulmursisoleringisolerer med Rockwoolenten i hulmure eller på lofter, kan kunderne se frem til en solid besparelse, der luner både i sofaen og i tegnebogen. En tommelfi ngerregel peger nemlig på, at ordentlig isolering vil give en besparelse i forbruget af fyringsolie på mellem 8 og 10 liter pr. kvadratmeter vægfl ade.

 - For en typisk husejer vil det sige, at investeringen for at bringe huset i en god isoleringsmæssig stand vil være tjent hjem på bare to eller to og et halvt år, vurderer indehaver af Vendsyssel Loftsog Hulmursisolering, Leif Jensen, der har 30 års erfaring med at isolere bygninger i hele Nordjylland.

 STORE BYGGERIER

Vendsyssel Lofts- og Hulmursisolering har adresse i Jerslev, lige midt i Vendsyssel, og dermed tæt på de store byggerier, som firmaet deltager i.

- Vi blæser rigtigt meget Rockwool ind i hulmure, lige som vi blæser rigtig meget Rockwool Pro granulat ud på lofter ved store renoveringer af almennyttige boliger i Aalborg. Vi arbejder tæt sammen med en række af de aller største byggefirmaer i Nordjylland, lige som vi løser opgaver for mange af de byggefi rmaer, der opfører private parcelhuse, fortæller Leif Jensen, som kører med to specialindrettede lastbiler, hver bemandet med to erfarne medarbejdere.

AUTORISERET ROCKWOOL PARTNER

Vendsyssel Lofts- og Hulmursisolering er autoriseret Rockwool Partner. Det vil sige, at fi rmaet er godkendt og løbende gennemgår kontrol af medarbejdere fra Rockwool. Når Leif Jensen og hans medarbejdere har løst en isoleringsopgave, får kunden et certifi kat, hvoraf det fremgår, at opgaven er løst i forhold til Rockwools retningslinjer, og hvilke medarbejdere der har løst opgaven.

 - Vi har således fuld sporbarhed i alt, hvad vi foretager os. På samme måde er det med de materialer, som vi benytter.

Rockwool er produceret af stenuld og er således et naturmateriale og indeholder generelt ingen miljøskadelige stoffer. Rockwools brandhæmmende egenskaber er alene opnået ved indholdet af ubrændbare stenfi bre, og isoleringsevnen opnås ved stillestående luft i stenuldsstrukturen.

Der benyttes derfor ingen ozonskadelige stoffer, forklarer Leif Jensen.

GENANVENDELIGT

- Når vi skal isolere et ældre hus, oplever vi tit, at der har været brugt papiruld, skum, Leca-kugler eller flamingo-kugler til at isolere i hulmuren. Nogle af materialerne er simpelt hen forsvundet i tidens løb, mens andre skal suges ud, inden vi kan blæse Rockwools bæredygtige og veldokumenterede produkter ind.

Rockwool stenuld fremstilles ved at smelte sten, kalksten, genbrugte briketter og råmaterialer ved en temperatur på hele 1500 grader. Råmaterialerne i produktionen er primært geologiske ressourcer, som naturen selv skaber. Derfor kan Rockwools stenuld betegnes som værende fremstillet af fornybare materialer og udgør derfor ikke en knap ressource.

Rockwools isolering er desuden helt op til 97 pct. genanvendelig.

På www.rockwool.dk er det muligt for forbrugerne at beregne, hvad korrekt isolering af hulmur og loft helt konkret til betyde for økonomien.

Veniso ApS
Ærøgade 40
9740 Jerslev J
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29810079
P nummer: 1012931332

Send til en kollega

0.062