23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Med uddannelsen bliver du ført igennem, hvad du bør vide om begrebet bæredygtighed inden for byggeriet. Du får den faglige ballast - både når det gælder substans og proces.

Igennem en dialogbaseret tilgang inkl. en gennemgående case bliver du i stand til at medvirke i en nødvendig forandringsledelse indenfor byggeri. De vil kunne se på tværs af lovgivning, certificeringsordninger, absolut bæredygtighed og trends.  Du bliver styrket væsentligt i at kunne etablere de rette trædesten for beslutningstagere i den afgørende indledende projektfase. Kompetencerne kan bruges i alle sammenhænge og projektstørrelser. 

Gennem 6 workshops og tre webinarer bliver du ført igennem, hvad du bør vide om begrebet bæredygtighed inden for byggeriet. Du opnår en grundig viden om, hvordan begrebet realiseres gennem byggeriets processer – hvad bæredygtighed i praksis betyder, hvilke valg og implikationer det fører med sig og hvordan man arbejder konkret med bæredygtighed gennem byggeprocessen, fra design til konkrete valg og beregninger.

Opstart 15. januar 2024 i Middelfart
Opstart 23. januar 2024 i Ballerup

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047