23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En stor dag i Midtjysk Albyg

Efter 45 stolte år som totalentreprenør inden for erhvervs- og industribyggeri er vi ikke bare klar til et nyt kapitel - vi er klar til at skifte gear.

Vores fundament er solidt, bygget på stærke kompetencer og urokkelig faglighed. Men vi tror på, at ægte værdi skabes gennem mere end blot mursten, træelementer og mørtel. Det, der virkelig adskiller os, er vores indgående forståelse af vores kunders behov på den korte og lange bane. Det gør, at vi kan tilbyde engageret rådgivning, der udmunder i skræddersyede løsninger.

Vi sætter desuden en ære i at fremtidssikre hvert projekt, vi påtager os. Det betyder ikke kun, at vores kunder skal kunne udvikle sig i bygningerne, men at vi gennem innovation og nytænkning kan vejlede dem i nye, energieffektive løsninger, som reducerer byggeriets aftryk – både under og efter opførelse.

Derfor tør vi godt at sige, at vi tilbyder mere end en bygning.

I dag markerer vi en milepæl. Vi løfter sløret for vores nye visuelle identitet - en identitet, der afspejler vores værdier og vores måde at hjælpe kunder til byggeri, der fungerer for dem. Vi har skabt en helt ny platform og hjemmeside, som vi er begejstrede for at dele med jer.

Besøg os på www.midtjyskalbyg.dkvi håber I kan li’ det 😎

PS. Tak til nimble for at hjælpe os på rejsen.

 

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.047