23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eatons første rack-monterede 3-faset UPS lander på dansk jord

Høj effektivitet, markedets laveste ejeromkostninger og cybersikkerhed i topklasse er summen af Eatons nye rack-monterede 3-faset 93PX UPS, der nu får sin debut på det danske marked.

Power management-virksomheden Eaton har en lang historik med at producere UPS-løsninger, der leverer høj driftssikkerhed til it-miljøer, medicinsk udstyr og produktion samt til kommercielle og industrielle bygninger. Nu udvider virksomheden sin produktportefølje af nødstrømsanlæg med 93PX 15-20 kVA UPS – en effektiv og robust løsning velegnet til barske miljøer.

 

Kraftfuld og fleksibel løsning

Power-modulerne i den nye UPS-løsning er yderst effektive. 93PX UPS fylder kun tre enheder (3U) i racket, hvilket frigiver mere plads til it-udstyr. Derudover giver UPS-enheden mulighed for at køre parallel drift og dermed opnå redundans.

93PX UPS kan anvendes som både fritstående eller som rack. Derudover har den en stor touchskærm, der roterer automatisk takket være den indbyggede gravity-sensor.

 

Laveste TCO på markedet 

UPS-løsningen har indbygget Eatons intelligente teknologier som fx Energy Saver System (ESS), der giver 93PX de laveste samlede ejeromkostninger (TCO) på markedet. 

93PX er i stand til at forsyne flere servere sammenlignet med tilsvarende UPS-enheder. Det gør løsningen omkostningseffektiv og giver betydelige besparelser på virksomhedens driftsomkostninger og elregning. 

 

Intelligent software og cybersikkerhed i top

Eaton 93PX UPS er kompatibel med de nyeste typer virtualiseringssoftware og kan blandt andet tilkobles Eatons Brightlayer suite – en digitaliseringsløsning, der hjælper brugeren med at overvåge og optimere energiforbruget samtidig med, at de kan løse problemer i takt med, at de opstår eller helt forhindre dem.

Eaton 93PX UPS er designet med cybersikkerhed i højsædet, da det er muligt at tilkøbe og tilslutte Cyber Secured Monitoring – et overvågningsværktøj, der hurtigt giver brugeren besked om fejlfunktioner og analyser om UPS-enhedens performance og vedligeholdelsesbehov. 

Eatons nye 93PX UPS er tilgængelig på det danske marked nu.

Læs mere om Eatons UPS-løsninger eller besøg Eatons hjemmeside for at lære mere om deres power management-løsninger.

 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.078