23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JORTON er prækvalificeret til stor renoveringssag i Sønderborg

SAB (Sønderborg Andelsforening) sætter nu gang i en større renovering i Sønderborg. Formålet er at puste nyt liv i et boligområde, der skal ud af ghetto-skyggen. Blandt de prækvalificerede til at løfte opgaven står JORTONs Region Syd.

Nørager, SAB’s afd. 35 i Sønderborg står overfor en stor transformation. Området, der i 2020 blev udpeget som en hård ghetto, skal nu gennemgå en såkaldt nedrenovering. Det betyder, at antallet af almene familieboliger i området skal nedbringes, til fordel for almene og private rækkehuse. For dette projekt er der i første omgang fokus på opførelse af almene rækkehuse.

Det er en byggesag, der får stor betydning for hele Sønderborg og vil være med til at løfte et boligområde, der har fået et dårligt ry, men som stadig rummer mange gode ressourcer.

Bifalder ønske om bæredygtige løsninger

Hos JORTON er man glade for at kunne offentliggøre, at man netop er blevet prækvalificeret til opgaven:

- Vi er utroligt glade for denne prækvalificering. Det er en spændende opgave, som kommer til at gavne lokalområdet rigtig meget. En af JORTONs spidskompetencer har altid været boligrenoveringer og senest har vi i Region Syd stået for renoveringen af Skovbærparken, hvor flere boliger blev totalrenoveret. Andre skulle rives ned til fordel for helt nye rækkehuse. Der er derfor mange lighedspunkter mellem sagerne, fortæller Anders Peter K. Knudsen, områdechef hos JORTONs afdeling i Aabenraa.

Læs også: Boligområdes transformeres med fokus på social bæredygtighed

- Samtidig glæder det os, at der fra bygherres side er et klart ønske om at indtænke bæredygtighed i projektet. Vi bifalder, at bygherre har grønne ambitioner og tør stille krav om det, indskyder Lars Peter Jensen, afdelingschef hos JORTON Region Syd, og afslutter:

- Vi har sammensat et stærkt team, der nu starter arbejdet med projekteringen, så der er et godt grundlag for prissætning af opgaven.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.047