23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GK arrangerer skandinaviske arbejdsmiljødage

— Hos GK skal vi arbejde sikkert, eller slet ikke. Vores mål er en arbejdsmiljøkultur, der er tydelig og omsættes til handlinger, så alle kommer sikkert hjem fra arbejdsdagen.

Denne uge afholdes Arbejdsmiljødagene i GK, et fælles initiativ på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Hovedtemaet for dagene er risikokultur, sikkerhedsrundering og synlighed, samt hvordan vi bedre kan forebygge ved hjælp af rapportering og kompetence.

– Jeg er stolt over, at vi samles som kolleger i Skandinavien for at sikre en tryg arbejdsdag for alle medarbejdere. Både som virksomhed og i branchen tales der mere åbent om arbejdsmiljø. Som branche er vi kommet langt, men der mangler stadig en vigtig indsats for at få reduceret skade- og ulykkesstatistikken for byggeri og anlæg, siger koncernchef i GK, Kim Robert Lisø.

Byggebranchen er stadig en af de mest udsatte brancher i arbejdslivet, og det norske Arbejdstilsynet påpeger, at de fleste ulykker kunne have været undgået ved at arbejde mere forebyggende. 

Arbejdsmiljødagene er derfor en vigtig indsats i GK for at øge kompetencen og bevidstheden omkring arbejdsmiljøarbejdet i koncernen og hvordan vi sammen får reduceret antallet af ulykker.

– Årets program for Arbejdsmiljødagene fokuserer på forbedringsområder, som vi har kortlagt gennem samtaler med ledere, sikkerhedsrepræsentanter og undersøgelser efter hændelser, siger Martine L. Drevvatne, HMS-chef i GK.

GK Danmark A/S
Ørbækvej 268C
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14306048
P nummer: 1000718341

Kontaktperson

AL
Allan Løvgreen
Markedschef
+45 21331670 allan.lovgreen@gk.dk

Send til en kollega

0.047