23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt sygehus skaber grønne områder med patienten i fokus

I forbindelse med udvidelsen af "Ersta Sjukhus" i Stockholm, blev der taget et klart standpunkt inden for deres tilgang til grønne miljøer.

Udløber
27. oktober 2030

I takt med en konstant udvikling inden for medicinalbranchen samt behandlingsmulighederne af sygdomme, var det afgørende for ”Ersta Sjukhus”, at udvikle et miljø med fokus på patienten i forbindelse med udvidelse af sygehuset.

Netop derfor bærer den nye del af ”Ersta Sjukhus” i Stockholm også præg af et miljø, som ikke bare er funktionelt men også menneskecentreret, æstetisk og holdbart på lang sigt. Derfor faldt valget også på Contrast Freestyle til kantafgrænsning og bede: Et produkt med designfrihed, æstetik og holdbarhed i fokus!

Designfrihed med Contrast Freestyle
Contrast Freestyle™ er tilgængelig i enten stål eller aluminium og tilbyder to forskellige overfladebehandlingsmuligheder: Du kan vælge mellem pulverlakering i en RAL-farve efter eget valg eller Rus10-løsningen, som skaber en smuk rustrød patina uden synlige samlinger.

Samtlige beslag på Contrast Freestyle™ er monteret på bagsiden af produktet, hvilket betyder, at de ikke er synlige efter installation. Dette resulterer i elegante, ensartede og rene overflader, der kombinerer lang holdbarhed med ekstrem robusthed.

Det kan designes helt efter dine ønsker, så kontakt os og hør mere om dine muligheder! 

Milford A/S
Walgerholm 13-15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25617231
P nummer: 1018980521

Kontaktperson

AJ
Aksel Jensen
landskabsingeniør
ajn@milford.dk

Send til en kollega

0.063