23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev den danske verdensstjernearkitekt Jan Gehl på Building Green København!

Der er en helt særlig taler på programmet til Building Green København. En taler som altid trækker fulde huse, og som igen er klar til at inspirere os alle. Det er naturligvis Jan Gehl. 

På Building Green København den 1. - 2. november får vi fint besøg, når Jan Gehl, grundlægger, Gehl Architects, holder det sidste oplæg, og lukker Building Green København 2023 med et brag!  – og du kan godt glæde dig, for det bliver helt sikkert både sjovt, spændende og lærerigt!
 

Jan Gehl på Building Green København

Jan Gehls oplæg tager udgangspunkt i hans statement: "Gode byer for mennesker er da også grønne".

Der er store forventninger i bilindustrien, droneindustrien og ”smart city” industrien omkring alle de nye (kostbare) teknologier, der fremover skal redde vores byer. Men måske er der allerede udviklet interessante modeller for morgendagens byer?

Modsat Dubai og High-Tech byerne, er der jo allerede mange byer, der har satset på bløde, menneskevenlige løsninger, hvor man går, cykler, og bruger (god) offentlig transport. Et godt eksempel er København.

Gå og cykelbyen er billig, den er for alle, god for sundhed, god for klima, den er grøn, og så er det en model, der kan bruges i byer i alle dele af verden uanset økonomi.


Se alle talerne som er på programmet her


Skal du også være med, når Jan Gehl går på scenen? Building Green København er allerede på onsdag – så tøv ikke med at hente din gratis billet her

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047