23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Passioneret lærling bliver regionsmester

Tobias Ringberg Andreasen er i fuld gang med at uddanne sig til murer, og allerede nu viser det sig, at Tobias har en vigtig kombination af flid og talent.

Tobias er nemlig lige blevet nordjysk regionsmester efter først at have klaret sig eksemplarisk til lokalmesterskaberne. Det betyder dermed, at han har kvalificeret sig til DM i Skills, hvor han skal repræsentere EUC Nord. Her får han mulighed for at dyste og dygtiggøre sig sammen med andre murerlærlinge fra hele landet. Og hvem ved, måske venter Europamesterskaberne ude i fremtiden.

- Jeg har altid gerne ville være murer. Så det er dejligt at få lov at arbejde med det man har drømt om. Konkurrenceelementet er også sjovt. Til både lokalmesterskaberne og regionsmesterskaberne var der en del tegnearbejde og tilskæring af stenene. Det handlede ikke bare om at mure. Man får lov at bruge både hænderne og hovedet, fortæller Tobias.

Og den unge murerlærling føler sig godt klar til danmarksmesterskaberne:

- Jeg føler mig godt rustet til at dyste igen og glæder mig faktisk til det. Man håber da på at vinde, men det er også sjovt mens det står på.

Kloge hænder har også kloge hoveder

Det viser også alsidigheden i murergerningen. Det er ikke bare lige sådan at lægge et par sten. Man skal kunne aflæse komplicerede konstruktionstegninger og grundig planlægning er essentielt før enhver opgave. Det er stadig et fysisk krævende arbejde. Men som Tobias’ indsats i regionsmesterskaberne viser, kan man ikke differentiere mellem kloge hoveder og kloge hænder længere: Kloge hænder har også kloge hoveder.

Lige nu kan man finde Tobias på en af JORTONs byggepladser i Frederikshavn, hvor han går sammen en stor flok JORTON-murere.

- Vi er i gang med en totalrenovering. Jeg har været i JORTON siden i sommers og har nydt det. Det er spændende at være med på en stor sag med så mange kollegaer. Der er en god stemning og man lærer meget forskelligt. Jeg håber bestemt på, at kunne blive længere her i firmaet, afslutter Tobias.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.047