23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facaderens til historisk pakhus

En 57 meter lang lift skulle der til for at afrense facaden på det gamle pakhus på Scandiagade i Københavns Sydhavn. Nu er ejendommen klar til nye lejere.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

Pakhuset på Scandiagade blev opført i 1919. Det er bl.a. blevet brugt til at opbevare oste og dokumenter for det Kongelige Bibliotek. I dag ejes det af Barfoed Group, der senest har haft det lejet ud til teleselskabet 3. Da sidstnævnte skulle flytte, var det tid til et facelift.

Lifte i luften
All Remove fik derfor til opgave at give bygningen en facaderens. Fire mand blev sat på opgaven, og tre lifte blev taget i brug. Fordi bygningen var så høj, var det endda nødvendigt at tage en lastvognslift i brug, som kan strække sig hele 57 meter op i luften.

KLIK HER OG SE FLERE REFERENCER PÅ FACADERENS

Farvel til smuds
For at fjerne løstsiddende smuds og alger fra facaden blev overfladen skånsomt spulet med vand under lavt tryk. Visse steder var det nødvendigt at affedte og rengøre overfladerne med basisk sæbe. Resultatet blev en genopfriskning af facaden på den historiske bygning, der nu er klar til at slå dørene op til de næste lejere.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.031