23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vinduesudskiftning med respekt for ressourcerne

På Kongsvang Alle 29 ligger Teknologisk Institut, hvor Hustømrernes serviceafdeling har haft travlt. På blot 10 arbejdsdage har de udskiftet 84 vinduer.

Hustømrernes serviceafdeling løber stærkt for tiden. Sagernes størrelse varierer, men blandt de større er en vinduesudskiftning på Teknologisk Institut:

- Selvom tidsplanen har været stram, er alt forløbet uden problemer. De nye vinduer vil markant forbedre indeklimaet og reducere varmeregningen. Vi har haft ekstra tømrere på sagen for at overholde alle deadlines og sikre, at de pågældende etager kunne tages i brug igen. Som servicetømrere er det afgørende, at vi udviser særlig hensyn over for vores bygherre, da vi arbejder i en bygning, der stadig er i brug. Det kræver omhyggelighed, orden og en venlig attitude over for alle brugerne. Dette skaber en bedre byggesag for alle, udtaler Thomas Nygaard, serviceleder hos Hustømrerne i Aarhus. 

Gamle vinduer får nyt liv

Men dette er ikke bare en almindelig renovering, hvor nye vinduer er monteret, og de gamle er kasseret:

- Vi har sendt alle de gamle vinduer til Isover, hvor de er blevet genanvendt som glasuldsisolering. Det giver os mulighed for at sikre, at de gamle materialer genanvendes på en fornuftig måde. Byggeriet genererer store mængder affald, så det er spændende at se, hvordan vi kan genbruge eller upcycle materialerne, forklarer Thomas og afslutter:

- Vi har haft et godt samarbejde med Isover, og selvom der er nogle få omkostninger forbundet med at genbruge vinduerne på denne måde, er det absolut det værd.

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Kontaktperson

TN
Thomas Nygaard
tny@hustomrerne.dk

Send til en kollega

0.047