23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld ventilation og niveaufri adgang på skruefundamenter

Ja, det er netop hvad modulbyggeriet fra Holm Huse har i Handewitt, Tyskland.

Funderingen til byggeriet blev monteret af BAYO.S i sommeren 2022 og står nu helt færdigbygget. Ofte ses huse på skruefundamenter løftet fra jorden, men her har beboerne i huset, fra Holm Huse altså fuldstændig niveaufri adgang hele vejen rundt. Men ventilationen er ikke udeblivende her, da den findes mellem sokkelplade og beklædning, hvor hele huset konstant ventileres under bundkassetterne for fugt og radon.

Fundering som kan dokumenteres
Huset er funderet på 25 skruefundamenter i forskellige skruedesigns og med længder på 2-3,5 meter. Skruerne, som er ISO-certificeret og CE-mærket, er her monteret i sand. BAYO.S har dokumentet bæreevnen i henhold til den danske norm og Eurocode 7, ligesom levetiden af skruerne også kan dokumenteres.

BAYO.S skruefundamenter er produceret i Europa og godkendt til byggeri i EU. Skruerne overholder også EN-normen for stål, svejsning og galvanisering, og understøtter BR18.

Når man vælger skruefundamenter fra BAYO.S til byggeriet, er man derudover også sikret, at BAYO.S kan udfærdige SBi271 og DS1140, som er dokumentation for bæreevnen. Ligeledes kan BAYO.S dokumentere i konstruktionsklasse 1- 4, som giver mulighed for at tegne en lovpligtig byggeskadesforsikring.

Kontakt os
Står du med forestående byggeprojekt, der skal funderes fornuftigt og ansvarligt, så kontakt BAYO.S Skruefundamenter på (+45) 70 275 275 og få et tilbud.

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047