23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søndagssensation: Episk fodboldkamp i horisonten!

Den kommende søndag byder på en betydningsfuld fodboldkamp mellem Hvidovre IF og FC Midtjylland, hvor J.A.K. Workwear er officiel kampsponsor. En oplevelse, som fodboldfans ikke må gå glip af, og en mulighed for at fejre både sport og støtte fra erhvervslivet.


Spændende fodboldkamp i sigte! 
Søndag d. 05 november 2023 går det løs på Hvidovre stadion, når Hvidovre IF står ansigt til anisgt med drengene fra FC Midtjylland. Kampen finder sted kl. 18.00, hvor der inden da er sørget for en hel masse god underholdning for unge såvel som gamle. 

Officiel kampsponsor på Hvidovre Stadion! 
J.A.K. Workwear er som nævnt tidligere stolt kamp sponsor på selve dagen, og vil derfor naturligvis være tilstede på dagen, da det uden tvivl bliver en begivenhed, du ikke vil gå glip af! 

Vi glæder os til at se en hel masse fodboldglade fans på Hvidovre stadion og sammen heppe Hvidovre drengene til sejr! 

Guf til de helt unge tilskuere!
Som lovet vil der på kampdagen være en hel masse goder for unge såvel som gamle. Vi har derfor sørget for, at der vil blive kredset lidt ekstra om de helt unge tilskuere i form af et klippekort med følgende lækkerier:

Klippekortet inkluderer:

1x Autograf
1x Juicebrik
1x Pølsehorn 
1x Popcorn
1x Slushice

Alt dette får du GRATIS!

...Og hvordan får du så fingrene i sådan et klippekort, spørger du?
Vi har sørget for, at en af vores repræsentanter fra J.A.K. Workwear er tilstede på kampdagen. Du finder vores repræsentant ved familietribunen, hvor du kan afhente et klippekort til alle børn under 15, kvit og frit, til og med første halvleg. Klippekortet behøves ikke at blive brugt i løbet af kampen, men er gældende resten af sæsonen.

OBS: Kun ét klippekort pr barn.  

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.047