23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Shellhuset forvandles med skræddersyede glasløsninger

700 m2 raffineret design med sikkerheden i fokus forvandler Shellhuset

Mere end 700 kvadratmeter indvendige glasvægge udstråler både elegance og funktionalitet. Glasvæggene, prydet med smukke egetræslister, tilføjer ikke blot karakter, men også en naturlig varme til det moderne miljø.

Ikke kun æstetikken, men også funktionaliteten er prioriteret. Træpladedøre i høj kvalitet, fint udført i egetræsfiner, svæver i karme af samme materiale. Dette designelement går på tværs af klassificeringer, fra uklassificeret til den krævende brandklasse EI30. For at sikre både beskyttelse og æstetik, er de fleste døre desuden udstyret med saltolåse. Lafucos dedikation til at forene sikkerhed og æstetik har resulteret i et imponerende gennemført samspil.

Lafuco’s arbejde med Shellhuset er mere end blot en transformation; det er en hyldest til det danske erhvervslivs historie og en investering i fremtidens arbejdspladser. Denne integration af fortidens ikon og nutidens innovation demonstrerer hvordan ægte håndværk og moderne teknologi kan smelte sammen og skabe noget ekstraordinært.

Vil du læse mere om dette enestående projekt? 👉 Shellhuset

Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge
Baldershøj 26B, 1. sal
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19810003
P nummer: 1004060499

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047