23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Affugtning efter stormflodens vandskader?

Står du og skal udbedre vandskader, så er fjernovervågning til affugtere noget for dig, hvis du vil undgå unødvendige besøg på skadestedet, kunne se driftsstaus i realtid når du er på farten eller kontoret og meget mere.

Oktober har været en meget våd omgang i Danmark med historiske oversvømmelser i dele af landet og en nedbørsmængde uden sidestykke i noget, der ligner mands minde. I kølvandet på det står mange nu med vandskader, som skal udbedres. 

Skadesservicevirksomheder, forsikringsselskaber og andre, der arbejder professionelt med affugtning, ved, hvor vigtigt det er, at disse affugtningsopgaver færdiggøres så hurtigt og kosteffektivt som muligt med dokumenteret effekt. Her kommer fjernovervågning til sin ret. 

Dantherm Groups løsning hedder Simplify. Med Simplify sikres kontinuerlig fremdrift i projektet uden behov for konstante fysiske teknikerbesøg, fordi alt kan overvåges på distancen via Ipad, smartphone eller en computer. Det sparer kørte kilometer, mandetimer og er på den måde godt for både indtjening og miljøet. Dertil kommer, at alle data kan anvendes som dokumentation for det udførte arbejde. Det er faktisk ret smart.

Vi har begået en fin lille artikel om, hvordan det virker. Læs den her.

Du kan også læse vores artikel om tørring af vandskader, som ligger her.

 

Dantherm Group A/S
Marienlystvej 65
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20864591
P nummer: 1004912767

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094