23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny division i Hans Buch samler Marine & Offshore, Jernbane og Meteorologi

Opmanding med rekruttering af nye specialister, stærke tværfaglige løsninger og en konsolidering af divisioner. Det danner rammen for Hans Buchs nye samlede enhed Transport & Infrastruktur.

Hans Buch lancerer en ny division, der sammenlægger tre stærke forretningsområder under navnet Transport & Infrastruktur. 

Per 1. november 2023 er Hans Buchs forretningsområder Marine & Offshore, Jernbane og Meteorologi således slået sammen til én stærk division. 

- Konsolideringen er en anerkendelse af de mange styrker, som vores specialister besidder på tværs af deres kerneområder i forskellige grene af sektorerne inden for transport og infrastruktur, fortæller Martin de Feuth Jensen, adm. direktør i Hans Buch.

Tværfaglighed skaber synergieffekter

Hans Buchs specialister har allerede givet en forsmag på, hvad et godt tværfagligt samarbejde kan føre til. Det skete, da Hans Buch i sommer vandt et stort udbud om at levere LED-lys til DSB’s IC3-tog

LED-programmet byder på løsninger, som oprindeligt er tiltænkt som hårdfør belysning til at imødekomme de krævende miljøer blandt Hans Buchs kunder i Marine & Offshore, men som nu også kommer til at gavne i den danske jernbanesektor.

Samme stærke ekspertise – nu med endnu flere hænder

Lanceringen af den nye division for transport og infrastruktur har budt på nye ansigter, som skal hjælpe med at tage imod en stigende efterspørgsel af produkter og løsninger til de forskellige områder af sektorerne, som den nye division Hans Buch Transport & Infrastruktur dækker.

Sammenlægningen af divisionerne er samtidig et resultat af Hans Buchs dygtige specialister, som ikke alene yder kompetent teknisk rådgivning til en bred vifte af brancher og industrier, men som også har udvist stærke evner til at indtænke og samarbejde om tværfaglige løsninger. 

Læs også: 

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062