23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS-koncernen udvider med nyt kontor i Aarhus

Udvidelsen markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der har valgt Aarhus som en strategisk placering for at imødekomme fremtidige vækstmuligheder og styrke samarbejdet med både uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet i området.

I Aarhus, på Egsagervej 6 i Aabyhøj, blev DS-koncernens nye kontor indviet den 3. november 2023. Jonas Bang Eriksen, afdelingschef, DS Parkeringshuse, vil have fast base på kontoret og være ansvarlig for den daglige drift. I tæt samarbejde med kollegaer fra både DS Stålkonstruktion, DS Elcobyg, DS Flexhal og DS Stålprofil kommer afdelingen til at danne ramme om en bred vifte af koncernens aktiviteter, herunder større nøglefærdige byggerier samt levering af stål og beton.

”Jeg har glædet mig meget til at komme til Aarhus, hvor afsættet for projektering og byggeri af parkeringshuse er godt. Her i huset vil der også være kollegaer, der har deres speciale i stålkonstruktioner og betonelementer, hvilket vil fremme samarbejdet på tværs af vores selskaber og styrke vores leverancer yderligere”, forklarer Jonas Bang Eriksen. ”Jeg ser virkelig frem til at være en del af et dynamisk miljø, hvor vi ud over ’de faste pladser’ har etableret en god portion ’flyverpladser’ og møderum, som kan benyttes af vores øvrige kollegaer”, afslutter han.

Erhvervschef byder velkommen til byen
Søren Boel Pedersen, Manager, Business Aarhus i Aarhus Kommune, hilste DS-koncernen velkommen til Smilets By og understregede vigtigheden af at tiltrække og fastholde virksomheder i området: ”Vores mål er at styrke samarbejdet med de dygtige uddannelsesinstitutioner og det hurtigt voksende erhvervsliv, og vi er glade for at DS Gruppen har valgt at etablere sig i Aarhus. Med DS Gruppens vision om vækst og en bæredygtig udvikling, så taler det på alle måder ind i vores vision for udviklingen af Aarhus”.

Strategi og udvikling
Kent Hejn Kristensen, CEO, DS Gruppen A/S, afrundede talerækken og understregede, at åbningen af kontoret i Aarhus er en del af koncernens strategi for 2030, der sigter mod at blive branchens bedste arbejdsplads.

”I DS Gruppen er vi noget ganske særligt, vi kan noget ingen andre i Danmark kan. Vi leverer nøglefærdige byggerier, men producerer også selv størstedelen af de elementer og det stål, som byggeprojekterne består af. Vi producerer virkelighedens legoklodser og skaber byggerier i verdensklasse. Vi spiller på både den nationale og den internationale bane, og da vi blev en del af GOLDBECK, rykkede vi op i en ny international liga”, fortæller Kent Hejn Kristensen og fortsætter: ”Vi er glade og stolte over at åbne kontor i Aarhus. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med erhvervslivet og kommunen i området om spændende byggeprojekter samt leverancer af stål og beton. Dette træk styrker vores engagement i byen og bidrager til vores mål om at skabe en sund forretning med glade medarbejdere”, afslutter Kent Hejn.

Til indvielsen var DS Gruppens øvrige selskabers ledelse naturligvis også til stede. ”Placeringen af vores nye kontor viser vores engagement i at imødekomme medarbejdernes behov og sikre en høj grad af samarbejde og velvilje. Vores medarbejdere bidrager hver dag med en indsats ud over det sædvanlige, det skylder vi dem en stor tak for. Vi har mange medarbejdere på vores byggepladser rundt om i landet og i vores andre selskaber, der bor i Aarhus og omegn. Vi ønsker at gøre det nemmere for vores medarbejdere at balancere arbejds- og privatliv. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi går langt for sikre, at de har optimale faciliteter og et godt arbejdsmiljø”, siger Anette Storm, direktør i DS Flexhal.

Thomas Rasmussen, CEO, DS Stålprofil A/S, forklarer: “Det nye kontor i Aarhus er mere end blot en udvidelse af vores tilstedeværelse, det styrker også vores bånd til vores kunder og skaber en arbejdsplads, der er i tråd med de krav og forventninger, fremtiden stiller til os. Aarhus er kendt for et talentfuldt og dynamisk uddannelsesmiljø, og vi vil gøre det attraktivt at arbejde tæt sammen med de studerende – både under og efter uddannelsen”.

Om DS Gruppen
DS Gruppen har mere end 50 års erfaring og består af virksomhederne DS Stålkonstruktion, DS Stålprofil, DS Flexhal og DS Elcobyg. DS Gruppen har hovedkontor i Hobro og kontorer i Aarhus og Albertslund. Derudover er der salgskontorer i Norge og Tyskland og design i Polen og Slovenien. DS Gruppen beskæftiger mere end 850 medarbejdere.

Part of GOLDBECK
DS Gruppen er en del af GOLDBECK, som opfører fremtidsorienterede ejendomme i hele Europa. I regnskabsåret 2022/2023 færdiggjorde GOLDBECK 573 projekter i hele Europa, hvilket genererede en samlet omsætning på mere end 6,7 mia. euro. I øjeblikket beskæftiger virksomheden mere end 12.000 medarbejdere på flere end 111 lokationer på tværs af Europa.

DS Gruppen A/S
D S Industrivej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40685014
P nummer: 1007690262

Send til en kollega

0.062