23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DesignLCA på roadshow - Nyhedsbrev fra GCDK nov. ’23

Bliv klogere på LCA, buildingSMART Danmark og BIM for landskabsarkitekter i november-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark.

I november-udgaven af vores nyhedsbrev kan du blandt andet læse om LCA-roadshow med Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger, vores spritnye partnerskab af buildingSMART Danmark og den opdaterede udgave af LAND4. 

LCA roadshow med Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger
Hvis du vil vide mere om de obligatoriske LCA-krav, og hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig med at få overblik over klimaaftrykket af dine projekter, bør du overveje at deltage i et af Videncenter for Bygningers Klimapåvirkning netværksmøder om LCA. Møderne rammer Næstved (9. november), Holstebro (15. november) og Odense (16. november). 

Læs mere LCA-møderne 

Graphisoft Center Danmark bliver partner i buildingSMART Danmark
For at understøtte udviklingen og implementeringen af buildingSMART-værktøjerne nationalt og internationalt bliver vi partner i buildingSMART Danmark. Vi glæder os til at forsætte arbejdet – nu blot som officielle partnere.

Læs mere om det nye partnerskab med buildingSMART Danmark

BIM for landskabsarkitekter: LAND Software frigiver ny version af LAND4
Så er LAND4 netop frigivet i en opdateret version, der er udviklet med henblik på at gøre data-udveksling mere smidig og hurtig. Den anden store nyhed er Drape-funktionen, der gør det muligt at flytte linjer og objekter rundt omkring på terrænet, så de bliver justeret i forhold til 3D landskabet. 

Læs mere om det nye LAND4

Tips & Tricks: The Twinmotion edition
Vil du lære at lave fotorealistiske renderinger og producere dine egne videoer? Så er november måneds Tips & Tricks webinar om Twinmotion måske noget for dig? Den 30. november lærer du både at arbejde med de grundlæggende og lidt mere komplekse funktioner i Twinmotion, så du optimalt kan formidle dine projekter til kunder og samarbejdspartnere.

Twinmotion Tips & Tricks tilmelding

(Gen)se Tips & Tricks Webinar om Design Options
Design Options er en af de mest ventede nyheder i Archicad 27. Med Design Options kan du arbejde med flere forskellige løsningsforslag i samme fil. I oktober-udgaven af Tips & Tricks gik vi helt i dybden med det nye værktøj.

Se Tips & Tricks om Design Options  

Lav dine egne vinduer i DesignLCA
Som udgangspunkt indeholder DesignLCA en række generiske vinduer, som du kan anvende i dit projekt. Men har du behov for skabe dine egne skræddersyede vinduestyper ud fra produktspecifikke EPD’er, er det faktisk ikke så svært. Vi har lavet en kort video, der fører dig gennem processen ... 

Se vinduer i DesignLCA video

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark?
Hvis du vil holde dig opdateret om BIM, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 

Du tilmelder dig her →  

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063