23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens byggeri kræver innovative producenter

Et effektivt og miljørigtigt byggeri i fremtiden kræver langt mere end et pænt skriv på et stykke papir - det kræver handling allerede fra produktfremstilling - og det er lige nøjagtigt hvad Dansk Byggekomponent ApS er sat i verden for - Vi løser de miljøtunge opgaver, hvad enten det er arbejdsmiljøet eller det øvrige miljø, og vi skaber alternative produkter til svære arbejdsopgaver ude på pladserne - Samtidig sparer vi dig for en masse tid og økonomi.

Forestil dig en arbejdsdag, hvor tidskrævende kloakopstropninger og fastgørelse af isolering under dine gulve, bliver til en leg. Forestil dig, at du kan sige farvel til gammeldags metoder og velkommen til en fremtid, hvor effektivitet og økonomi går hånd i hånd.  Dansk Byggekomponent ApS har gjort det til virkelighed.

Vores avancerede opstropningssystem er designet af erfarne håndværkere til håndværkere. Det er indbegrebet af håndværk, innovation og praktisk know-how smeltet sammen til ét banebrydende produkt.

Med tre årtiers erfaring har vi set det meste – men ikke en optimal løsning på kloakopstropning. Det har vi ændret på. Vi har ikke blot fundet løsningen; vi har perfektioneret den. Og vi er stolte af at introducere dig for fremtiden inden for opstropning.

 

Opdag et væld af fordele med DBK's system:

✅ Overholder krav fra BYG-ERFA

✅ 50 % billigere i indkøb

✅ Kan monteres uden brug af værktøj – forkorter monteringstiden væsentligt

✅ Ikke varmeledende som stål – ingen kondensproblemer i gulvisolering

✅ Glem alt om flanger – vores system støbes direkte og problemfrit i terrændæk

✅ Væsentligt lettere end de stålopstropninger, der findes i dag

✅ Nemt at transportere rundt på byggepladsen

✅ Et rent produkt der kan recycles, fremstillet af genanvendelig glasforstærket nylon

 

Testet sammen med Teknologisk Institut. Dette er det eneste system, du behøver til dine kloak- og installationsopgaver. Det kan skrues i lofter eller vægge ved montering af rør og faldstamme.

 

Oplev forskellen på www.dbk-aps.dk – og gør din dag på jobbet til en smidigere, smartere oplevelse. Gør klar til at opleve, hvordan fremtidens opstropningssystem kan transformere din virksomhed.

 

🌐 Læs mere på www.dbk-aps.dk eller kontakt os på 📞 2272 2200

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.189