23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi søger - Head of Telecom

Vil du være med til at forme fremtiden inden for digital og bæredygtig infrastruktur? Er du en visionær leder med en passion for salg og markedsudvikling? Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Salgsledelse, stakeholder management og markedsudvikling

Som Head of Telecom hos Følsgaard bliver du ansvarlig for at drive salget af innovative og avancerede fiberløsninger på det danske marked, men også for at udvikle og drive selve forretningsområdet ’Infrastructure Telecommunication’ på det globale marked. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 4 medarbejdere og indgår i et team med landeansvarlige for henholdsvis Sverige og DACH samt for Tech & Sourcing. Herudover får du direkte rapportering til virksomhedens CEO og bliver en del af en målrettet ledergruppe. Du spiller derfor en nøglerolle i virksomheden, hvor du sammen med dit team skal drive salget af Følsgaards skræddersyede fiberoptiske løsninger til det danske FTTX-marked. Dette indebærer salg og in-design af passive telekommunikationsprodukter og -løsninger samt forhandling af kontrakter og rammeaftaler. Du skal udvikle og implementere strategier, der sikrer, at produkter og løsninger lever op til kundernes behov med stor fokus på TCO og bæredygtighed. Dine ansvarsområder inkluderer desuden at opbygge og vedligeholde stærke relationer med kunder, nøglepartnere og leverandører i ind- og udland. Sidst men ikke mindst vil du spille en afgørende rolle i markedspenetreringen og -udviklingen af Følsgaards internationale tilstedeværelse på fibermarkedet.

 

Empatisk og visionær leder med stærke kommercielle egenskaber 

Vi forventer, du kommer med relevant erfaring inden for salg, ledelse og markedsudvikling, men der er mange veje ind i denne stilling. Vigtigst er det, at du er parat til at påtage dig lederrollen og besidder en solid ballast fra kommercielle stillinger, hvor du har arbejdet med salgsledelse og kunder i et internationalt perspektiv. Måske har du tilmed erfaring fra telekommunikationsbranchen eller beslægtede områder, hvor du har stiftet bekendtskab med FTTH/FTTX eller salg til datacentre. Du er en empatisk leder, der ved, hvordan man samler, motiverer og guider et team. Du er en god kommunikator, som er vant til at præsentere dine budskaber, og så forstår du dig rigtig godt på forskellige kulturer og stakeholder management. 

Som person motiveres du af tanken om at være med til at skabe og udvikle, og så er du proaktiv, struktureret og eksekverende. Du trives i et dynamisk miljø med dygtige kollegaer, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor innovation, stærke relationer og bæredygtighed er omdrejningspunktet. 

Sæt retningen 

Dette er din mulighed for at blive en del af en ambitiøs og traditionsrig virksomhed, hvor du vil få en central rolle i at bane vejen for yderligere ekspansion. Rekrutteringsprocessen varetages af Venaris Executive Search (www.venaris.dk). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Research, Sofie Rudbech Mathisen på +45 25121162. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tøv endelig ikke med at uploade dit CV, hvis denne stilling er relevant for dig - det er ikke nødvendigt at medsende ansøgning.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Marco Meißner
Key Account Manager
+49 151 6741 8786 mme@folsgaard.com

Send til en kollega

0.078