23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi føler os velkomne i klubben

MARLON har netop fået godkendt sine ambitiøse klimamål af Science Based Targets initiative (SBTi) og er dermed trådt ind i den eksklusive klub af virksomheder, der har godkendte, klimavidenskabelige reduktionsmål i overensstemmelse med Paris-aftalen.

Klimainitiativet SBTi er de seneste år vokset til den mest anvendte platform for videnskabelig validering af klimamål og langt de fleste af de største danske virksomheder har allerede tilsluttet sig. Dog mangler de små og mellemstore virksomheder. Hos Marlon ønsker vi at være blandt de bedste, derfor tilslutter vi os nu.

Marlon har udgivet en årlig klimarapport fra og med kalenderåret 2021. Dog er det vigtigste ikke rapporterne, men reduktionsmålene den bagved liggende handlingsplan. Marlon har forpligtet sig til at reducere sin CO2-udledning (scope 1 og 2) med 42% inden år 2030, sammenlignet med år 2021, som er vores baseline-år. Desuden måler og reducerer vi udledningen i Scope 3.

Valideringen fra SBTi er en bekræftelse af, at vores mål er tilstrækkeligt ambitiøse og samtidigt også realistiske at nå, ud fra den lagte reduktionsplan.

Ud over Marlon er der kun 7 danske SMV’er indenfor sektoren bygningsprodukter. Se evt. listen her Companies taking action - Science Based Targets

#MagnificentMarlon

Følg os på LinkedIn

Marlon Tørmørtel A/S
Virkelyst 20
8740 Brædstrup
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13254079
P nummer: 1000529786

Kontaktperson

Berit Linde Jessen
CEO
+45 5434 2434 shs@marlon.dk

Send til en kollega

0.047