23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En bæredygtig fremtid formet gennem ekspertise og engagement

Grønne Visioner hos Frandsen & Søndergaard - I en verden, hvor bæredygtighed og teknologisk innovation går hånd i hånd, er Frandsen & Søndergaard en nøglespiller, der ikke kun leverer teknisk ekspertise, men også bidrager aktivt til udviklingen af en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Frandsen & Søndergaard, et visionært rådgivende ingeniørfirma baseret i Aalborg, har cementeret sig som en ledende aktør inden for bæredygtig ingeniørkunst. Med en dedikation til at skabe en mere bæredygtig fremtid for samfundet, har virksomheden specialiseret sig i at levere bæredygtige løsninger i en bred vifte af projekter spredt over hele landet.

Bæredygtighed er ikke blot et begreb for Frandsen & Søndergaard; det er kernen i deres arbejde. Deres erfarne medarbejdere bringer omfattende viden og ekspertise til bordet, især inden for DGNB-certificering. Denne certificering sikrer, at byggerier opfylder strenge bæredygtighedskriterier. Udover DGNB-certificering arbejder virksomheden også med en række andre standarder og principper, herunder Svanemærke, den Frivillige Bæredygtighedsklasse (FBK), EPD/miljøvaredeklarationer, EU-taksonomi, klimaregnskab, CO2-beregning, klimakriterier, cirkulær økonomi og meget mere.

Frandsen & Søndergaard behersker ikke kun de klassiske ingeniørdiscipliner som konstruktion, VVS, ventilation, EL, installationer, CTS, energi, indeklima, vej og kloak, men de går også i dybden med hver detalje for at sikre, at deres løsninger er stabile, bygbare og i overensstemmelse med de nyeste tekniske standarder.

De anvender avancerede digitale værktøjer som FEM-Design, PolyBeam, EC6design m.fl. til at kortlægge bygningers stabilitet og bæreevne. Dette fokus på digital innovation går hånd i hånd med virksomhedens mål om at 'slanke' konstruktioner og reducere unødvendigt materiale- og ressourceforbrug. Frandsen & Søndergaard er også aktive inden for anvendelsen af BIM (bygningsinformationsmodellering) og digitalisering. Disse teknologier muliggør skabelsen af præcise virtuelle modeller, hvilket ikke kun identificerer og løser potentielle problemer tidligt i designprocessen, men også optimerer byggeprocessen, forbedrer kommunikationen og sikrer en mere effektiv og bæredygtig konstruktion.

De har en skarp projektstyring, der hæver kvalitetssikringen og minimerer risikoen for fejl og uforudsete udfordringer.

Læs mere om de mange muligheder, referencer og kompetencer: https://frandsen-sondergaard.dk/


 
 
 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047