23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson A/S tager del i kampen for en mere bæredygtig fremtid

At tage samfundsansvar indebærer at skabe værdi både for samfundet og for virksomheden. Som medlemmer af Byggeriets samfundsansvar, har Jönsson A/S fingeren på pulsen!

Interesseorganisationen Byggeriets Samfundsansvar arbejder for at gøre bæredygtige løsninger og ordentlige arbejdsforhold til fundamentet for sund konkurrence på tværs af bygge- og anlægsbranchen. 
Her arbejder man med samfundsansvar og de tre bundlinjer som kilde til at skabe mere værdi i den enkelte virksomhed. 

I Jönsson A/S har man valgt at blive medlem af netværket Byggeriets Samfundsansvar. Jönsson A/S mener, at det er afgørende for dem i byggebranchen at forene kræfterne omkring en mere bæredygtig fremtid, både med hensyn til miljø og sociale forhold. Der er således mulighed for at påvirke og forme udviklingen i branchen gennem netværksgrupper og bidrage til kollektiv viden sammen med andre medlemmer. For kun gennem vidensdeling kan man inspirere hinanden som virksomheder.

Som medlem af Byggeriets Samfundsansvar vil Jönsson A/S implementere de tre principper i foreningens charter: Mennesker: anstændige arbejdsforhold og social inklusion, Miljø og Klima: Bæredygtige byggematerialer, Affald & Energi og til sidst Økonomi: Etisk & Økonomisk ansvarlighed og en totaløkonomisk tilgang. Kunderne vil mærke dette gennem dybere indblik og stærkere kompetencer indenfor bæredygtigt byggeri, både socialt og miljømæssigt.

I Jönsson A/S glæder de sig til at bidrage og tage del netværket!

Vil du også være en del af netværket – så kig nærmere her: https://byggerietssamfundsansvar.dk/

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.047