23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renoveringsopgaver vinder frem

Kvaliteten er vigtigst, og renoveringsprojekterne kommer til at stå i kø. Det er blandt konklusionerne i en stor spørgeundersøgelse Flügger har lavet blandt malervirksomheder i de skandinaviske lande.

Der kommer flere job til maleren i den nærmeste fremtid, end der er nu. Samtidig rykker de nye job fra nybyg over til renoveringsprojekter. Og maleren stiller høje krav til kvaliteten af malingen til disse opgaver. Det er nogle af de konklusioner, som Flügger tager med sig efter at have spurgt over 700 af deres små, mellem­store og store nuværende og eksisterende skandinaviske kunder om forventninger og ønsker til branchen og til de produkter, som de bruger i deres daglige arbejde.

– Som producent af maling til den nordiske malerbranche er det naturligvis afgørende, at vi lever op til de forventninger, som vores kunder har til vores produktlinje og serviceniveau. En for­brugerundersøgelse af denne størrelse giver et værdifuldt indblik i, om vi er på rette spor med vores strategi. Vi kan med glæde kon­statere, at undersøgelsen bekræfter de fleste af vores hypoteser, fortæller Senior Vice President med ansvar for Commercial Nordic hos Flügger, Anders Klamer.

Anders Klamer fremhæver dog én overraskelse blandt resul­taterne: At respondenterne forventer, at der vil være flere job til maleren i fremtiden, end der er på nuværende tidspunkt:

– Det er en yderst positiv tilbagemelding. Med de nuværen­de konjunkturer i samfundet og generelle forhåbninger til byg­gebranchen, forventede vi et mindre optimistisk svar. Så vi håber selvfølgelig, at de får ret, siger Anders Klamer, som påpeger, at forventningerne stemmer overens med Danske Malermestres konjunkturundersøgelse for 2. halvår 2023.

Læs artiklen Renoveringsopgaver vinder frem i Danske Malermestre No. 6 i 2023 

Foto Brian Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047