23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC leverer MILEWIDE master til intelligent havnetrafik system

DAV NORDIC har leveret MILEWIDE master til et helt nyt intelligent havnetrafik system til Scandlines Rødby-Puttgarten overfart. MILEWIDE masternes indbyggede skinnesystem gør det muligt at montere både smart kamera og sensorer på masterne, som gør billeteringen hurtig og effektiv.

DAV NORDIC er Danmarks førende masteleverandør. Virksomheden producerer og leverer aluminiums- og stålmaster til rigtig mange formål og har Danmarks bredeste sortiment. Ud over en egenproduktion på MILEWIDE master samarbejdes der med nogle af Europas førende producenter af master, som gør det muligt at levere alle former for masteløsninger.

65 multifunktionelle standard designmaster

Projektet har navnet Free Flow Port Projekt og omfatter 65 multifunktionelle standard designmaster fra MILEWIDE. Dertil er der leveret 40 koniske belysningsmaster fra Metalogalva. DAV NORDIC producerer selv MILEWIDE masterne, som med deres indbyggede skinnesystem gør det muligt at montere smart kamera og sensorer på masterne uden at bore huller. Placeringen af kameraer og sensorer kan derfor på en fleksibel og let måde justeres efter behov. DAV NORDIC har til projektet produceret to specialbeslag.

Du kan læse mere om MILEWIDE master her.

Bedre trafikafvikling – en miljørigtig løsning

Løsningen til Scandlines sikrer en bedre trafikafvikling og dermed en mindre miljøbelastning samtidig med, at passagererne opnår en tidsbesparelse. Smart kameraer og sensorer er standardkomponenter, som er sammensat specifikt til denne løsning, og sammen med softwareløsningen interagerer de med Scandlines bookingsystem og opdaterer alle data omkring den enkelte enhed. På personbiler opdateres nationalitet, størrelse, biltype og antal personer i bilen, og på lastbiler opdateres der derforuden vægt, antal aksler og akseltryk, hastighed, farligt gods- og container oplysninger.

Rådgiver Per Søholt fra konsulenthuset Agicon har designet løsningen og udtaler: ”Det er optimalt, at vi kan bruge standardkomponenter og standard master til løsningen. Det gør den attraktiv. Løsningen er udviklet i samarbejde med DAV NORDIC, og samarbejdet har været rigtig godt. Jeg kan bestemt anbefale dem som en innovativ og solid leverandør.”

Mobile fundamenter – ”Mobilklodser”

DAV NORDIC har til løsningen leveret mobile fundamenter, også kaldet ”Mobilklodser” som mange af masterne monteres i. Fundamenterne gør det muligt at flytte masterne med en almindelig gaffeltruck og justere placeringerne. Det giver et fleksibelt og brugervenligt system, hvor havnen kan ændre funktion efter behov.

Rødby-Puttgarden drives af Scandlines, som har traditon for grøn innovation. Overfarten imellem Rødby og Puttgarden blev etableret i 1963, og der sejles i dag mere end 60 gange dagligt året rundt. Havnearealet i både Rødby og Puttgarden bliver nu renoveret med det intelligente havnetrafik system, som gør billeteringen både grøn, hurtig og effektiv.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.048