23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eurostar støtter Charity4Cancer

Eurostar har købt billedet ”Fuck Cancer” – en Hornsleth limited edition nummer 16 ud af 100 – og støtter på den måde Kim Guhles nyeste initiativ. Charity4Cancer er en fond, som fra begyndelsen af 2024 kommer til at uddele glæde og støtte til pårørende og børn til en cancerpatient.

”Kim er en helt speciel ildsjæl og har i mange år samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Nu laver han også en indsamling, som kommer pårørende til gode, og det vil vi gerne støtte,” siger Eurostars administrerende direktør Jesper Wraae-Bess og tilføjer:

”Eurostar har tradition for at støtte forskning og behandling af cancer, for vi kender alle sammen nogen, der er blevet ramt af sygdommen. At vi kan støtte op om at hjælpe og glæde pårørende er en mulighed, vi gerne vil benytte.”

Det Hornsleth-billede, som Eurostar har købt, kommer til at hænge i Eurostars mødelokale i Køge, så gæster og medarbejdere kan glæde sig over det.

Alle kender nogen, også Kim

Alle kender nogen – en mor, far, søster, bror, søn eller datter – som rammes af cancer. Det skete også for Kim Guhle, som først mistede sin mor og efterfølgende sin kæreste til sygdommen. Siden 2014 har han årligt samlet store beløb ind til Knæk Cancer-kampagnen gennem initiativet Cycling4Cancer.

I 2023 har Cycling4Cancer afleveret 3.014.567,35 kroner til Knæk Cancer. Penge som blev samlet ind ved en spinningevent på Spectrum Hotel Scandic på Kalvebod Brygge. Medarbejdere fra 118 virksomheder besatte 140 pladser på spinningcyklerne, som blev holdt i gang i 24 timer.

”Det er en kombination af en indsamling og et netværksarrangement, for deltagerne mødes jo om en fælles god sag, og vi har sponsorer, som sørger for god musik og forplejning, mens cyklerne spinner,” siger Kim Guhle.

Han er stifter og direktør i Cycling4Cancer og har nu det nye Charity-initiativ på bedding, godt hjulpet på vej af virksomheder som Eurostar, sit store netværk og kunstneren Kristian von Hornsleth.

Støtte og glæde til pårørende

”Med det nye Charity-initiativ vil jeg samle ind til støtte og glæde for pårørende og børn til cancerpatienter. Der bliver etableret en fond og en uddelingskomité. Og så kan pårørende søge støtte til det, de har mest brug for. Det kan fx være støtte til en ferie, til psykolog, revisor, advokat, eller hvad der nu skal til for at øge deres trivsel,” siger Kim Guhle.

Han er glad for, at Kristian von Hornsleth er gået ind i projektet med kunstværket ”Fuck Cancer” – hvor halvdelen af kunstværkernes pris går til Charity-initiativet. Desuden har kunstneren udarbejdet HOPE-etiketten til den Bombay IPA fra Nørrebro Bryghus, som Scandic-hotellerne i København sælger. Hver gang der sælges sådan en øl, går 5 kroner til Charity-initiativet.

Et seriøst netværk

Ud over at være direktør i Cycling4Cancer er Kim Guhle også netværksleder hos Corporate Club på Axelborg, et direktørnetværk, som også Jesper Wraae-Bess er med i. Det er her, de to har lært hinanden at kende:

”Jesper er et af de medlemmer af netværket, som jeg sætter rigtig stor pris på. Han er dygtig, seriøs og beslutsom. Det tog ham ikke lang tid at beslutte sig for at støtte op om Charity-initiativet og bestille et Hornsleth-billede,” siger Kim Guhle. Af de 100 limited edition-billeder var mange allerede afsat, inden Charity-kampagnen gik i gang i sidste uge.

 

Saferoad Services A/S
Tigervej 12-14
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26994896
P nummer: 1010287061

Kontaktperson

JD
Johnny Damm
jod@eurostar.as

Send til en kollega

0.078