23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshops & Oplæg

En særlig mulighed for at få erfarne eksperter på besøg - til et indblik i arbejdet med bæredygtighed i byggebranchen.

Viden Deling Gennem Workshops og Oplæg

Frandsen & Søndergaard afholder workshops og præsentationer, der dækker et bredt spektrum af emner, herunder bæredygtighed på byggepladsen, DGNB-certificering for bygherrer, LCA-beregninger med mere. Målet er at fremme bæredygtige praksisser og skabe en platform, hvor branchen kan lære af Frandsen & Søndergaards erfaringer og indsigter.

Bæredygtighed på Byggepladsen: Frandsen & Søndergaards Ekspertise i Praksis

Et af de primære fokusområder er at integrere bæredygtighed på byggepladsen. Frandsen & Søndergaards workshops dykker ned i konkrete tiltag, der kan implementeres for at reducere miljøpåvirkningen og optimere ressourceforbruget under byggeprocessen. Fra genbrug af materialer til energieffektivitet stræber Frandsen & Søndergaard efter at skabe byggepladser, der ikke kun er effektive, men også  mere miljøvenlige.

DGNB-certificering: Vejen til Bæredygtig Byggeri

For bygherrer, der søger at gøre deres projekter mere bæredygtige, tilbyder Frandsen & Søndergaard workshops om DGNB. Disse sessioner går i dybden med kriterierne for DGNB (DGNB - Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) og hvordan certificeringen kan opnås.

Dybdegående Kompetencer, Delte Værdier

Frandsen & Søndergaards workshops og oplæg er ikke blot en mulighed for at vise teknisk ekspertise, men også for at dele grundlæggende værdier. De tror på, at bæredygtighed kræver samarbejde og vidensdeling. Ved at åbne op for deres viden ønsker de at inspirere og skabe en positiv indvirkning på hele byggebranchen.

Læs mere: https://frandsen-sondergaard.dk/

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047