23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DesignLCA vinder første udgave af Digitaliseringsprisen

FormFaktor / GRAPHISOFT Center Danmark vandt Digitaliseringsprisen for DesignLCA, der er en 100% BIM-baseret LCA, som giver dig overblik over dit projekts klimaaftryk – allerede i de tidlige faser.

Det var en festaften i et stuvende fuldt Moltkes Palæ, da årets udgave af Building Awards blev uddelt. Building Awards er arrangeret af Licitationen og CHISA A/S var sponsor på den første udgave af Digitaliseringsprisen, der sammen med ni andre priser blev delt ud i løbet af aftenen. 

FormFaktor / GRAPHISOFT Center Danmark vandt Digitaliseringsprisen for DesignLCA, der er en 100% BIM-baseret LCA, som giver dig overblik over dit projekts klimaaftryk – allerede i de tidlige faser. 

Digitaliseringsprisen blev uddelt af digitaliserings- og ligestillingminister Marie Bjerre og Claus Navntoft, CEO i CHISA A/S. Vi var oppe imod tre værdige finalister fra ABC – Rådgivende Ingeniører , Molio - Byggeriets Videnscenter og Enemærke & Petersen a/s. 

DesignLCA er et visionært og branchenært projekt
Bæredygtighed og den grønne omstilling af byggeriet var det gennemgående team for årets udgave af Building Awards. Juryen for digitaliseringsprisen fremhæver DesignLCA for at være et visionært og branchenært projekt, der har formået at imponere.  

I motivationen for digitaliseringsprisen hedder det derudover

”Vinderen af Digitaliseringsprisen har med sin BIM-baserede LCA-beregner demonstreret en bred anvendelse i byggebranchen, hvilket markerer dem som en klar frontløber. Vinderens arbejde repræsenterer en vital løsning for at adressere udfordringer på tværs af byggeriets aktører i en ny kompleks byggevirkelighed. "

LÆS OGSÅ GRAPHISOFT Center Danmark bliver partner i buildingSMART Danmark

Jurymedlem Mette Glavind,  er direktør og ph.d., Teknologisk Institut, udtaler 

”(DesignLCA) er et projekt, som kan hjælpe branchen med at tage de rigtige beslutninger. DesignLCA er nemlig med til at dokumentere de krav, der skal være til en bygning, og på den måde er det noget, som kan gavne branchen og den grønne omstilling.” 

DesignLCA er udviklet af FormFaktor og GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med Lendager Arkitekter.

LÆS MERE om DesignLCA

Tusind tak til Licitationen, CHISA A/S og juryen for anerkendelsen af DesignLCA  … 

Fotos venligst udlånt af Licitationen.

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.125