23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Symetri udvider sin forretning i Danmark

Symetri, en af Europas førende udbydere af software og services til byggeri, design og konstruktion, har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

ITL bliver en del af Symetri
ITL bliver en del af Symetri som følge af, at Symetri har overtaget virksomheden fra HLM Group. Opkøbet af ITL er i tråd med Symetris strategi om at blive global markedsleder i branchen. I forbindelse med opkøbet vil medarbejderne hos ITL blive ansat hos Symetri.

Et godt match
Symetri og ITL er ikke kun et godt match i forhold til software, support og rådgivning. ITL har også fokus på at støtte kunderne i at designe og bygge mere bæredygtigt, hvilket har været en høj prioritet for Symetri igennem mange år.

"Opkøbet af ITL er et vigtigt skridt i vores strategi mod at styrke vores position på det danske marked yderligere. Og jeg er ikke i tvivl om, at ITL med deres ekspertise og markedsindsigt kommer til at bidrage til Symetris fremtidige vækst og innovation. Symetri vil gøre sit yderste for at sikre en hurtig og sikker overgang for ITLs kunder – og sammen vil vi fortsætte med at udfordre markedet til at arbejde smartere og mere bæredygtigt",  udtaler Henrik Munk Madsen, Business Area Director AEC Denmark, Symetri 

"Denne overtagelse vil være til fordel for både ITL og HLM Group som helhed. Ved at blive integreret i Symetri, vil ITL blive en del af et større setup med adgang til flere ressourcer og mere ekspertise. Dette vil give kunderne yderligere fordele, som ikke kan opnås gennem HLM Group. Vores samarbejde vil fortsætte via Symetri, og vi ser frem til de nye muligheder, det medfører", slutter  Henrik Ibsen, Administrerende Direktør, HLM Group

Læs mere i pressemeddelse

 

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Kontaktperson

Anne Marie Robenhagen
Marketing Manager
+45 28 29 98 16 anne.marie.robenhagen@symetri.com

Send til en kollega

0.063