23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fugt- og vandtætningsløsninger i nyt og eksisterende byggeri

Alle produkter leveres også med EPD'er for at sikre, at du har kontrol over CO2-aftrykket.

Vi tilbyder tre produkter, som enten individuelt eller i kombination løser forskellige fugt- og vandtætningsudfordringer i både eksisterende bygninger og nybyggeri.

Disse allround-produkter er designet til store og små opgaver indenfor vandtætning og reparation på beton, blokværk og murværk. 

Produkterne er velegnede til anvendelse både udendørs og indendørs og opfylder kravene til DGNB-byggeri. Alle produkter leveres også med EPD'er for at sikre, at du har kontrol over CO2-aftrykket.

Reparationsmørtel til vandtætning
1. ASOCRET M30: En vandtæt, hurtigtørrende reparationsmørtel ideel til at rette underlaget før påføring af forskellige typer vandtætningsmembraner. Den kan også bruges som pudslag, hulkelmørtel i forbindelse med vandtætning, til at udfylde konushuller og meget mere. ASOCRET M30 er let at arbejde med og kan påføres i lagtykkelse op til 30 mm i én påføring.
Link til ASOCRET M30

Vandtætningsmembran til negativt vandtryk
2. AQUAFIN 1K: En 1-komponent vandtætningsmembran specielt egnet til negativt vandtryk, såsom på den indvendige side af fugt- og vandbelastede kældervægge. Den er let at påføre og tjener som et økonomisk stærkt alternativ til vandtætningsopgaver. 
Link til AQUAFIN 1K

Vandtætningsmembran til konstruktioner under terræn
3. AQUAFIN RB400: En 2-komponent, hurtigtørrende, fleksibel og revneoverbyggende all-round vandtætningsmembran, velegnet til udvendig vandtætning af konstruktioner under terræn. Den kan også anvendes til indvendig tætning, f.eks. af vandtanke. AQUAFIN RB400 skiller sig ud med sit lave materialeforbrug og hurtige tørretid, hvilket minimerer risikoen for skader under udførelsen, især i det danske våde vejr. Andre fordele inkluderer indeklimamærkning og dokumenteret afgasning.
Link til  AQUAFIN RB400

Lad os sammen skabe vandtætte og holdbare bygninger!

Kontakt os for mere information om skræddersyede vandtætningsløsninger.
Vores salgs- og rådgivningsteam er klar på:
☎ Telefon: 6341 1240
📧 Mail: byg@gottfred.dk

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Per Lumby Andersen
Teknisk salg | Bygningskonstruktør
+45 6341 1256 pla@gottfred.dk

Send til en kollega

0.047