23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alux kåret til Årets Læreplads 2023

Vi er henrykte over at kunne meddele, at Alux er blevet kåret som Årets Læreplads 2023! I konkurrence med mange stærke østjyske lærepladser har vi haft fornøjelsen af at vinde denne anerkendelse, og det er med stor glæde, vi deler denne præstation med jer alle.

Vi blev indstillet til prisen af vores dedikerede elev, Maja Johansen, som deler sin begejstring for Alux: "Jeg har indstillet Alux, fordi det er en rigtig god arbejdsplads, hvor alle hjælper hinanden. Som elev får man lov til at lave det samme som de fastansatte medarbejdere, hvilket jeg lærer rigtig meget af. Jeg bliver udfordret hver dag, og jeg kan varmt anbefale Alux til andre."


På billedet ses vores fantastiske hold, med afdelingsleder Torben Nissen, CFO Benny Christensen, elev Maja Johansen og formand for HK Privat Østjylland, Tina Bjerre Tørring. 📸

Vi ønsker at rette en kæmpestor tak til alle vores dedikerede medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst vores fantastiske elev, Maja. Denne præstation er et resultat af vores fælles engagement og hårde arbejde.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Send til en kollega

0.093