23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brødrene Dahl klar med ny Svendborg-butik

Mandag d. 15. januar åbner landets største grossist inden for VVS, Vand & Kloak og el i helt nye lokaler.

Efter et lille års byggearbejde er Brødrene Dahl i Svendborg nu parat til at betjene de lokale håndværkere i helt nye rammer på Grønnemosevej 36. I disse dage er man i færd med at flytte varer og inventar ud fra Rytterhaven 8, hvor der har været butik siden 1995.

Den ca. 800 kvadratmeter store bygning vil rumme alle Brødrene Dahls produktkategorier og vil være et væsentligt løft for både kunder, leverandører og medarbejdere i en branche med fortsat høj aktivitet.

-Udover el og køl, som er helt nyt for os her i Svendborg, vil vi også kunne tilbyde vores døgnservice 24/7; noget som mange af vores kunder virkelig ser frem til, fortæller Torben Kristiansen, forretningschef hos Brødrene Dahl i Svendborg.

Også de grønne løsninger er tænkt ind i opførelsen af den nye butik.

- Bygningen får varme fra en varmepumpe og strøm fra solceller på taget, og så vil der som den første af vores butikker også være opsamling af regnvand i tanke, der skal bruges til toiletskyl, fortsætter forretningschefen.

Brødrene Dahl råder over i alt 53 butikker, hvoraf den nye i Svendborg ligger perfekt placeret for at kunne servicere kunderne i området fra Fåborg til Ringe og til syd for Nyborg samt alle øerne. 

Den officielle åbning af butikken vil blive markeret ved en festlig lejlighed torsdag d. 22. februar.

 

 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

SK
Sinne Kold
Marketingchef
+45 30596837 sinkol@bd.dk

Send til en kollega

0.046