23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BLi batteriserien

Husqvarna Construction præsenterer en ny batteridrevet generation. Med BLi batteriserien kan du opleve trådløs komfort, høj effekt, hurtig opstart og lavere støjniveau. Vi lancerer batteriprodukter til enhver arbejdsopgave.

Udløber
15. januar 2030

BLi-SERIENS BATTERISYSTEM
Vores BLi batteriserie kan bruges til en række forskellige bygningsopgaver, uanset om du skærer, sliber, borer, støvsuger eller udfører andet arbejde. Dette batterisystem gør det muligt at bruge samme batteri i BLi-serien til flere maskiner og skifte batterier mellem maskinerne. Ét batteri i drift og et andet til opladning, gør at du aldrig løber tør for trådløs strøm.  

Husqvarnas professionelle batterier har en høj vejrbeskyttelsesstandard for elektroniske produkter og gør dem driftssikre i lang tid, også under våde forhold. Den trådløse teknologi bidrager til højere produktivitet et sundere arbejdsmiljø og en frihed til at kunne bevæge sig frit fra én krævende opgave til en anden. 

BLi produkter:
Kapsav
Kerneboremaskine
Støvsuger
Pladevibrator
Vandtank
Arbejdslampe
Planafretter

ÆGTE FLEXIBILITET, HVOR SOM HELST
Med et komplet udvalg af batteridrevne produkter, der alle passer de samme batterier og opladere, kan du få arbejdet gjort effektivt og nemt. BLi-battersystemet er fuldt opladet med muligheder, der giver dig ægte ledningsfri komfort - kunne det ikke være rart at vide, at du altid startede din arbejdsdag ubesværet og ledningsfri, uanset hvor dit arbejde fører dig hen?

Få mere at vide: https://www.husqvarnaconstruction.com/dk/batteridrevne-produkter/

 

 

Husqvarna Construction Products Danmark A/S
Anelystparken 45A
8381 Tilst
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26205328
P nummer: 1003020229

Kontaktperson

JTA
Jess Thaagaard Andreasen
Manager of Backoffice
Jess.Thaagaard@husqvarnagroup.com

Send til en kollega

0.062