23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En Digital Genfødsel

Vores nye Danske hjemmeside nu endelig klar live! www.thermaflex.dk

Hvem er det nu vi er?

Vi er Thermaflex Nordic, din leverandør af effektive og bæredygtige distributionsløsninger til varme, køling og brugsvand siden 1976. Vores løsninger er inspireret af naturen til at virke effektivitet, med lang holdbarhed og skal kunne genanvendes. Thermaflex’s løsninger kræver et minimum af ressourcer for at opnå maksimalt udbytte med hensyn til energi udnyttelse, økonomi, miljø og livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores interessenter for at udvikle nye innovationer, der opfylder behovene i dag, i morgen og for fremtiden.

Thermaflex er oprindeligt grundlagt i Holland, som familiedrevet virksomhed men er med årene vokset til en international spiller, i en positiv retning i over 45 lande. I Danmark, har vi været aktive siden 2008, og leveret bæredygtige energiløsninger til adskillige projekter, både til nybyggerier samt større renoverings projekter i Danmark, Norge og Sverige.

Hvorfor ny hjemmeside?

Vores digitale makeover er et udtryk for den forandring, vi sigter imod i THERMAFLEX NORDIC som en markedsorienteret organisation, med fuld fokus på de behov, vores interessenter og partnere har. Vi stræber efter en "Vi-conomy ', hvor vi ser muligheder for smarte løsninger og innovationer i et tæt udviklings samarbejde med alle involverede parter for at maksimere udbytte af det færdige resultat til gavn for alle. Således opstod vores ambition om at udvikle den måde, vi kommunikerer med vores interessenter på.
Du kan opdage, hvad der tænder os, den forandring vi søger, og hvad vi (kan) gøre for at nå det. Men vi ønsker ikke blot at informere; vi ønsker at inspirere, stimulere og skabe kontakt på fælles værdier. Derfor er vi er glad for nu at have etableret en platform, der kan illustrere dette, og fremme udvekslingen af oplysninger, inspiration, engagement, og forbindelser.

Hvad er der sket?

Den første ting du vil finde på siden, er en langt mere brugervenlig og visuelt indbydende tilgang, der repræsenterer de sande værdier i vores brand. Vi har udvidet denne beskrivelse og deler vores personlighed med dig.

Vi har klart skitseret de markeder vi betjener, de løsninger vi designer til at gøre dagligdagen nemmere og mere effektiv igennem smarte og bæredygtige systemer, f.eks. fremstillet som vores standard ”plug and play” løsninger. På vores nye side vil du kunne finde værdifulde referencer som visualiser nogle af de valgte løsninger. Du vil på hvert afsnit kunne klikke direkte til sociale medier som understøtter nem kommunikation til disse elementer 

Udover hvad vi som virksomhed kan bidrage med, holder vi et skarpt øje med hvad der sker omkring os.
Vi hilser udvikling og ny tænkning velkommen og har selv ideer om hvad vi gerne vil ændre eller skal se anderledes ud. Derfor har vi også lanceret vores blog: the Thermaflex exchange platform. Der er du meget velkommen til at komme med kommentarer og virkelig komme til at kende og interagere med hovederne i og omkring THERMAFLEX.

Vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside med artikler, blogindlæg, nyheder, website moduler og referencer. Så følg os på vore sociale medier for at holde dig ajour!

Jeg kan ikke vente, lad mig nu se den!

Du kan opleve vores nye Thermaflex hjemmeside på www.thermaflex.dk med hvilken som helst computer, tablet eller mobiltelefon, som er supporteret med iOS eller Android teknologi.

Har du spørgsmål, feedback eller kommentarer, er du velkommen til at sende os en E-mail

 

Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752663
P nummer: 1014706239

Send til en kollega

0.109