23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev en banebrydende belysning med lysudstyr fra Ledlenser!

Ledlenser er en førende producent af højkvalitets lommelygter og pandelamper og andet lysudstyr, der tilbyder innovative løsninger til forskellige belysningsbehov. Uanset om du er på udkig efter en pålidelig ledsager til udendørs eventyr, en praktisk hjælper til hverdagsopgaver eller en professionel partner til arbejde, har Ledlenser det perfekte produkt til dig. Alle Ledlenser produkter er designet og fremstillet i Tyskland med fokus på holdbarhed, ydeevne og brugervenlighed. Hos J.A.K. Workwear kan vi nu byde et stort velkommen til Ledlenser! 

Professionel belysning på farten! 
Lys er en vigtig faktor, når det gælder om at udføre forskellige aktiviteter i mørket. Hvad end du skal på camping, vandretur, jagt eller noget helt fjerde, så har du brug for en pålidelig lyskilde, der kan oplyse din vej og hjælpe dig med at se selv de mindste detaljer. I denne artikel vil vi præsentere nogle af de fordele, som Ledlensers produkter har, og hvordan du kan vælge det helt rigtige lysudstyr til netop dine behov.


IH5R - Pandelampe
Pandelampen iH5R fra Ledlenser er et praktisk og kraftfuldt værktøj til enhver, der har brug for at oplyse deres omgivelser i mørket. Pandelampen iH5R har også en innovativ funktion, der gør det muligt at fokusere lyset efter behov, ved at dreje på lampens hoved. Dette giver en optimal belysning af både nære og fjerne objekter. 

Find pandelampen på vores hjemmeside HER.


H15R Work - Pandelampe  
Hvis du arbejder i mørke eller dårligt oplyste områder, har du brug for en pålidelig og kraftfuld pandelampe. Det er her, H15R Work fra Ledlenser kommer ind i billedet. Denne pandelampe er designet til at give dig optimal belysning og komfort, uanset hvad du laver.  H15R Work er den perfekte ledsager til enhver professionel, der har brug for at se klart i mørket. 

Find pandelampen på vores hjemmeside  HER.


P7R Work - Lommelygte 
P7R Work lommelygten er en kraftfuld og pålidelig lyskilde, der er designet til at opfylde de højeste krav til professionelle brugere. Den har en robust og vandtæt konstruktion, en genopladelig batteripakke, en magnetisk opladningsport og en fleksibel hovedrem.

Med P7R Work lommelygten kan du arbejde effektivt og sikkert i enhver situation. 

Find lommelygten på vores hjemmeside HER.


P7 Core - Lommelygte 
P7 Core lommelygten er robust, vandtæt og stødsikker, så du kan bruge den i alle slags vejr og terræn. P7 Core er den ideelle ledsager til dine udendørs eventyr, din professionelle arbejde eller din daglige brug. 

Find lommelygten på vores hjemmeside HER


Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Vores kvalificerede medarbejder sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have på  tlf. +45 76152929 eller e-mail info@jak.as , så lad os få en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi er eksperter på området og hjælper dig til det bedste resultat. 

Læs mere på vores hjemmeside HER.

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.047