23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LYTT Architecture præsenterer NYE på IKT for Bygherrer

Kom til eftermiddagsarrangement hos Molt Wengel i Aarhus om IKT for Bygherrer, hvor du også bliver klogere på Arkitektskolen i Aarhus af Adept, og hvordan LYTT anvender BIM og DesignLCA på deres landskabsprojekter.

6. februar afholder Molt Wengel, buildingSMART Danmark og GRAPHISOFT Center Danmark eftermiddagsarrangement om IKT for Bygherrer.

Her får du en række konkrete råd til, hvordan du som bygherre udarbejder gode og dækkende IKT-aftaler, der skaber værdi og relevant information for både dig og dine samarbejdspartnerne.

Du bliver præsenteret for buildingSMARTs og Molt Wengels IKT-guide for bygherrer, ADEPT kommer og fortæller om Arkitektskolen i Aarhus, mens Karen Marie Fisker Langkjer og Frank Hasling Pedersen fra LYTT Architecture fortæller om NYE-projektet.

BIM og LCA-beregninger i landskabet på NYE

NYE er en bydel med lige dele af byens og landets herligheder. Her får naturen plads i byen og bæredygtighed går hånd-i-hånd med livskvalitet i et fremtidsdrevet lokalmiljø.

LYTT Architecture fortæller, hvordan de som landskabsarkitekter arbejder i BIM-programmet Archicad og anvender DesignLCA på NYE, hvor de blandt andet har designet og projekteret landskab og udearealerne omkring Lærings- og aktivitetshuset i den bæredygtige bydel.

LÆS OGSÅ: DesignLCA vinder digitaliseringsprisen ved Building Awards

NYE er udviklet af LYTT Architecture i samarbejde med C.C. Contractor, Kjær & Richter og AFRY. Aarhus Kommune er bygherre.  

Tilmelding og yderligere info om IKT for bygherrer hos Molt Wengel

Det er gratis at deltage i eftermiddagsarrangementet, der løber af stablen d. 6. februar fra 14-17 i Molt Wengels lokaler i Aarhus, Kannikegade 16, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Du tilmelder dig her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063