23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for landskabsarkitekter: Gratis kursus for studerende og nyuddannede

16. og 17. april afholder GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software et 2-dages kursus i BIM for landskabsarkitektstuderende.

BIM for landskabsarkitekter: Gratis kursus for studerende og nyuddannede 

16. – 17. april har landskabsarkitekturstuderende og nyuddannede landskabsarkitekter mulighed for at komme på gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter. 

Mange landskabstegnestuer er i fuld gang med at implementere BIM, hvor Archicad ofte er det foretrukne BIM-program. Det skyldes ikke mindst, at integrationen af Archicad og LAND4 er et oplagt match, der understøtter landskabsarkitekternes metoder og behov.

Gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede 

I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software afholder GRAPHISOFT Center Danmark d. 16. – 17. april 2024 et 2-dages kursus i BIM for landskabsarkitekter. Kurset er gratis for studerende og nyuddannede medlemmer af Danske Landskabsarkitekter.*  

På BIM for landskabsarkitekter kommer du igennem de grundlæggende funktioner i Archicad – vinklet til landskabsarkitekternes behov. Derudover lærer du også at anvende LAND4 for Archicad, der blandt andet gør det muligt at arbejde med kotering og andre landskabsfaglige discipliner.

Emner, du bliver klogere på, er blandt andet:

  • Skitsering og volumenstudier

  • Visualisering af 3D-modellen

  • Projektering og detaljetegninger

  • Import af DWG som Xref, samt overføring af højdekurver

  • Grundig introduktion til Mesh-værktøjet

  • BIM-objekter til beplantning og byrumsinventar

  • Kotering af terræn i 2D og modellering i 3D med LAND4

  • Håndtering af nulpunkter i forhold til landskoordinat

LÆS OGSÅ:  JUUL FROST Arkitekter: 16 år med Enghave Brygge

BIM for landskabsarkitekter for studerende løber af stablen tirsdag d. 16. og onsdag d. 17. april 2024 klokken 9-16 hos GRAPHISOFT Center Danmark, Rentemestervej 62, 2450 København NV.
 
Danske Landskabsarkitekter står for frokost og drikkevarer. Du skal selv medbringe egen computer med den gratis studieversion af Archicad, som du kan downloade hér →

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Danske Landskabsarkitekters hjemmeside. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Du tilmelder dig her →  

* For at kunne deltage i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede, skal du være medlem af Danske Landskabsarkitekter. Derudover skal du enten studere landskabsarkitektur eller have taget afgang som landskabsarkitekt sommer 2023 eller vinter 2023/2024 og endnu ikke have fået job som landskabsarkitekt.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.094