23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det giver et kick at bygge stort

Da Vibe Hoffmann skulle vælge uddannelse, var hun nysgerrig på flere veje og kendte egentlig ikke så meget til entreprenør- og byggebranchen. Hun havde måske også en fordom om, at det var et rent ’mandefag.’ Men jeg blev hurtigt klogere. Underviserne er meget engagerede og det gav en god start, både fagligt og socialt. Studiet er udfordrende, men sjovt og man er nødt til at blive god til at samarbejde om et fælles mål – ligesom i den virkelige verden ude på byggepladserne, det ved jeg nu."

Udløber
6. juli 2024

“Jeg troede, jeg skulle gå rådgivningsvejen, men efter de første par semestre, voksede uddannelsens karrieremuligheder bare endnu mere på mig og jeg ville ud på byggepladserne. Og det med, at det var et mandefag holdt ikke helt stik, vi var trods alt 25 % kvinder på studiet, og jeg møder masser af respekt på byggefeltet, selv om der er flest mænd. Det er ikke det, jeg tænker på i dagens løb, da vi alle er sammen om at skabe noget vigtigt.” slutter Vibe Hoffmann.

Vibe Hoffmann er lige blevet færdiguddannet Bygningskonstruktør fra Zealand. Hun er nu ansat som byggeleder på et større boligbyggeri ved Køge Kyst i entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen a/s. Vibe var i praktik i det samme firma under studiet og hun fik studiejob hos dem efter praktikperioden – og er nu fastansat, efter hun kan skrive Bygningskonstruktør på sit cv.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31661471
P nummer: 1014737363

Kontaktperson

NZF
Nicolai Zimling Fich
Kommunikationsleder
+45 50762800 NZFI@zealand.dk

Send til en kollega

0.047