23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis Tips & Tricks webinar om BIM-objekter fra NJORD

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 22. februar, hvor du er inviteret til Tips & Tricks webinar om de nye BIM-objekter til Archicad fra NJORD.

Med Archicad følger flere tusinde avancerede parametriske BIM-objekter, der kan tilrettes til at repræsentere alverdens produkter. Men nogle gange giver det mere mening at benytte produktspecifikke BIM-objekter, der er digitale 3D-udgaver af lige netop det præcise produkt, som du har brug for i dit projekt. 

Nogle af fordelene ved produktspecifikke BIM-objekter er, at de kan konfigureres til produktets variationsmuligheder, materialer og produktspecifikke data, samtidig med at produkterne fremstår med de rigtige størrelser i ens projekt og ser helt korrekte ud på visualiseringer. 

BIM-objekter fra NJORD
I februarudgaven af vores Tips & Tricks webinar sætter vi fokus på de nye BIM-objekter af NJORDs  kuppelformede pavilloner Signa og Terra til Archicad. BIM-objekterne er udviklet af GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med ArchiRADAR. 

NJORDs BIM-objekter er oplagte for landskabsarkitekter, der arbejder med BIM og ønsker indarbejde NJORDs produkter i deres projekter, men de er også en oplagt mulighed for bygningsarkitekter, som f.eks. vil benytte pavillonerne som vinterhaver på tagterrasser.

LÆS OGSÅ: Mere ambitiøse LCA-krav, tak!

Tips & Tricks om SIGNA og TERRA
Til Tips & Tricks webinaret om BIM-objekter for landskabsarkitekter møder du Andrea Louise Brøndsted fra NJORD, der fortæller om baggrunden for deres virksomhed, produkter og hvorfor de har valgt at lave BIM-objekter til Archicad. Din vært er Thomas Graabæk, der også gennemgår, hvordan BIM-objekterne fungerer i praksis. 

Tips & Tricks webinaret om Archicad BIM-objekter for landskabsarkitekter finder sted torsdag d. 22. februar 2024 mellem kl. 14 og 15. 

Det er gratis at deltage og du tilmelder dig her → 

Kort om NJORD
NJORD er en nordisk designvirksomhed, etableret i 2020 med base i Danmark. NJORD fokuserer på at designe uderum af høj kvalitet, der produceres med omtanke for verden omkring os, og som holder i generationer. NJORD tror på en stilren æstetik og arbejder sammen med dygtige prisbelønnede designere og arkitekter, der hjælper dem med at nå dette mål. Bæredygtighed stikker dybt i deres årer – i materialer, produktion og den måde, de behandler samarbejdspartnere og medarbejdere på.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.046