23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye tagboliger med Profile Lamelspær

Profile Lamelspær kan med fordel bruges til tagrenoveringer, hvor der samtidig skal etableres nye tagboliger.

Sallinghus er et bevaringsværdigt byggeri fra 1940’erne, der er blevet udpeget som demonstrationsprojekt for fremtidens renovering med omtanke. Det er Landsbyggefonden og Københavns Kommune, i samarbejde med NOVA5 Arkitekter, der står for den gennemgribende renovering, der skal opdatere bygningen både energi-, komfort- og miljømæssigt.

I forbindelse med tagrenoveringen, har man valgt at etablere nye tagboliger. Til denne løsning er materialevalget faldet på Profile Lamelspær. Fordelen ved Profile Lamelspær er, at den bærende konstruktion placeres i vægge og lofter. Det giver mulighed for at skabe åbne rum med stor frihed til individuel indretning. Profile Lamelspær bliver ofte brugt til netop det formål, da man her får en let, fleksibel og stærk løsning. Uden bærende indvendige vægge, hanebånd og understøtninger.

Hos Profile A/S har vi stor erfaring med at bygge med lamelspær, og vi har under hele projektet bidraget med vejledning og løsningsforslag direkte til rådgiver og entreprenør.

Profile A/S har i samarbejde med entreprenør Juul & Nielsen A/S og via Bygma København leveret lamelspær i certificeret LVL til hele tagrenoveringen. Profile Lamelspær leveres til byggepladsen som montageklart byggesæt, og leverancen omfatter både statiske beregninger og produktions- og montagevejledning, af de dele vi leverer. 

Bygma Gruppen A/S har lavet en flot video om faglig sparring mellem leverandør, trælast og entreprenør. Se bl.a. droneoptagelserne af leverancen på Profile Lamelspær. Se Bygmas video her.

Se flere referencer med lamelspær

Læs mere om mulighederne med lamelspær i vores nye håndbog “Lamelspær i praksis”

Læs også vores håndbøger om CLT, limtræ, I-bjælker og LVL.

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394
P nummer: 1003055893

Kontaktperson

Frank M. Nielsen
Projektchef Trækonstruktioner
+45 40165683 fni@profile.dk

Send til en kollega

0.062