23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se vores nye webinarer for 2024 her!

Vi er spændte på at introducere vores nye online webinarer, som du nemt kan deltage i kvit og frit! Der er et begrænset antal pladser på hvert webinar, men du kan allerede i dag sikre din plads ved at tilmelde dig et eller flere af de kommende webinarer. Læs mere her om hvert af webinarerne, og find ud af hvilken et der passer bedst til dig og som kan skabe mest værdi for dig i din branche.

Webinar: RIB CostX til kalkulation af priser og mængder
Vi har netop lanceret RIB CostX på det danske marked til kalkulation af priser og mængder. RIB CostX har vundet prisen som “Best Estimation and Valuation Software of the Year” ved Construction Computing Awards 5 år i træk- deltag på webinaret og hør' hvordan RIB CostX kan skabe værdi for dig.

TILMELD 15 MARTS HER

Webinar: Sådan forbedrer RIB Connex din kvalitetssikring
Effektivisér kvalitetssikringen i dine byggeprojekter, minimér byggefejl og øg kvaliteten af din dokumentation med digital kvalitetssikring. Deltag på webinaret og hør' hvordan RIB Connex kan skabe værdi for dig.

TILMELD 22 MARTS HER

Webinar: Bæredygtighed i byggeriet og vigtigheden af dokumentation
Bæredygtighed er det nye store fokus inden for byggeriet. Meget handler om hvordan de forskellige bæredygtighedskrav kan efterleves og samtidig dokumenteres - men det er lettere sagt end gjort for mange virksomheder.

TILMELD 1 MARTS HER

Webinar: Digital aflevering af D&V data
Hos RIB har vi igennem en lang årrække samlet erfaring og viden om, hvordan man kan lykkedes med overdragelse af D&V datagrundlaget til drifts- og bygherre, i rette tid og i den rette kvalitet, og som giver det rette overblik over fremtidige D&V opgaver.

TILMELD 23 FEBRUAR HER

Læs nærmere om agenda for hvert webinar via linket nedenfor, og se hvilket tidspunkt, der er lagt for de fire webinarer.  

LÆS NÆRMERE OM WEBINARERNE HER

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079