23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan det betale sig at vælge elektriske varebiler

Det er nu for alvor attraktivt at vælge elektriske varebiler – også økonomisk. Udvalget af modeller stiger, og rækkevidden gør i mange tilfælde det samme. Det er meldingen fra Nordania Leasing, der er markedsleder inden for leasing af varebiler på strøm. Virksomheder bør overveje nye elektriske alternativer til den klassiske kassebil, lyder opfordringen.

Mens det er gået lynhurtigt med transformationen af firmabiler på hvide plader, kører næsten alle de store varebiler fortsat på diesel. Faktisk er det kun 2,06 procent af varevognene på de danske veje, der kører på el, viser 2023-tallene fra Danmarks Statistik, som Nordania Leasing har regnet på.

- De seneste år har vi set enkelte bud på elektriske varebiler, som har haft det svært i konkurrence med de konventionelle modeller. For små varerum, for kort rækkevidde eller for høje priser. Det har simpelthen ikke været attraktivt at vælge varebiler på strøm, og det har bremset udviklingen på området, mener Jens Haarmark Nielsen, der er chef for Fleet Management hos Nordania Leasing.

Læs meget mere om de elektriske varebiler her 

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.344