23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krav til intelligente bygninger skal være mere klare

I bygningsreglementet BR18 stilles der for første gang krav til bygningsautomatikken i større bygninger.

I bygningsreglementet BR18 stilles der for første gang krav til bygningsautomatikken i større bygninger. Samtidig kritiserer Frederik Møller, Digital Building Channel & Offer Manager Schneider Electric, de nye krav for at være for uklare. Desuden fremhæver han vigtigheden af en national standard for intelligente bygninger og påpeger, at markedet for smarte bygninger forventes at vokse betydeligt i de kommende år. Dette afspejler en stigende efterspørgsel efter sikre og sunde arbejdspladser, samt investeringer i smarte teknologier for at forbedre bygningers driftseffektivitet.

 

BMS er hjernen i intelligente bygninger

Bygninger ståt for omkring 40% af det samlede energiforbrug i EU og for ca. 36% af al CO2-udledning. Hvis EUs klimamål fra Paris-aftalen skal nåes, er vi nødt til at nedbringe bygningernes CO2-aftryk betydeligt. En effektiv metode, der vinder mere og mere frem disse år, er smart buildings - eller intelligente bygninger.

Frederik Møller er Offer Manager hos Schneider Electric, der bl.a. arbejder med bygningsautomation og energieffektivitet i bygninger. Han ser også et stort potentiale i intelligente bygninger.

"Intelligente bygninger har et lavere energi forbrug, hvilket er positivt for både klima og økonomien. Desuden giver intelligente bygninger også mere fleksibilitet og komfort for de daglige brugere, samt et bedre og sundere indeklima, hvilket kan give gevinster i form af øget produktivitet og mindre sygefravær", siger Frederik Møller.

Vil du lære de nye krav og hvordan du og din bygning kan imødekomme dem?

Læs hele artiklen fra Energiforum her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047