23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serviceforretning får et ekstra gear

Fremover skal service udgøre en endnu større del af forretningen. Det er ambitionen hos HM-Ventilation a/s, der har oprustet med ansættelsen af servicechef Kasper Høy Jensen.

»HM-Ventilation a/s er allerede solidt etableret som samarbejdspartner inden for ventilationsentrepriser. Og med servicechef Claus Sørensen i spidsen er vores serviceforretning vokset stabilt gennem de seneste par år«, siger direktør Henrik T. Madsen og fortsætter:

»Nu skruer vi yderligere op. Serviceforretningen skal fylde endnu mere hos os fremover. Derfor er jeg også glad for, at vi har kunnet tiltrække en så stærk teknisk og kommerciel profil som Kasper Høy Jensen«.

Parløb som led i generationsskifte
Kaper Høy Jensen havde første arbejdsdag som servicechef hos HM-Ventilation a/s i Silkeborg den 1. oktober 2023. Her er han i fuld gang med at drive, udvikle og udvide serviceforretningen. 

»Claus overvejer at gå på pension inden for de næste par år. Derfor skal parløbet mellem ham og Kasper både ses som en ressourcemæssig oprustning og et planlagt generationsskifte i vores serviceafdeling«, fortæller Henrik T. Madsen. 

Klar rollefordeling i serviceafdelingen
Selv om de to servicechefer deler titel hos HM-Ventilation a/s, så er rollefordelingen mellem dem klar. Mens Claus Sørensen primært sikrer optimale processer omkring serviceprojekter, så fokuserer Kasper Høy Jensen på udviklingen af serviceforretningen.

Kasper Høy Jensen er uddannet maskinmester og kommer til HM-Ventilation a/s med flere års ledererfaring i ventilationsbranchen med ansættelser hos både Wicotec Kirkebjerg A/S og Kemp & Lauritzen A/S. Oprindeligt er han udlært elektriker.

Hurtigt fra idé til implementering
Om det nye job hos HM-Ventilation a/s siger Kasper Høy Jensen:

»Den første tid har jeg foruden salg arbejdet med implementering af flere digitale arbejdsgange. Ud over øget digitalisering er jeg også i gang med at udvikle et mere strømlinet koncept for faglige og tværfaglige serviceaftaler, som vi deler med søsterselskabet Henning Mortensen a/s – herunder også koncepter for i større grad at kunne hjælpe vores kunder med energioptimering af deres bygningsmasse«.

»Jeg synes, at det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at bruge min viden og erfaring til at give serviceforretningen hos HM-Ventilation a/s et ekstra gear. Den flade organisationsstruktur betyder, at vi kommer hurtigt fra idé til implementering, – det passer perfekt til mit temperament«.

Godt fra start
HM-Ventilation a/s er en fagligt stærk og opstillingsparat organisation, mener Kasper Høy Jensen. Han slutter:  

»Kombinationen er til stor gavn for kunderne. Inden for de sidste par måneder har vi indgået flere større serviceaftaler. Det nye set-up omkring service er kommet godt fra start«.

Mere om ventilationsservice? Kontakt:
Kasper Høy Jensen, servicechef
E-mail: khj@hm-ventilation.dk
Telefon: +45 60 55 62 60

Læs mere om HM-Ventilation a/s på www.hm-ventilation.dk 

HM-Ventilation a/s
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13494045
P nummer: 1000574477

Kontaktperson

KHJ
Kasper Høy Jensen
khj@hm-ventilation.dk

Send til en kollega

0.125