23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsstyring og sporing af materiel – på én platform

Vil du gerne have styr på dit værktøj, udstyr og maskiner og have adgang til servicemindet, dansk kundesupport?

kajoule skaber værdi for din forretning og automatiserer og effektiviserer din værktøjsstyring og administration af materiel.

Tag fx et kig på dit lager, dine containere, biler og byggepladsen – bruger du meget tid på at skabe overblikket over, hvor dit materiel befinder sig, om det bliver brugt og af hvem? 

Med kajoule kan du:

Spore større materiel

Til dig, der har behov for sporing med lokation af større udstyr med høj værdi, fx skurvogne, store maskiner og kørende materiel, tilbyder kajoule deres GPS-produkt. GPS’en kan anvendes både inden- og udendørs, er meget robust og tåler vibrationer og rystelser og har en batterilevetid på op til 10 år. GPS’en giver dig en nøjagtig lokation på dit udstyr direkte i din kajoule-app på din smartphone.

Spore dit værktøj

Til dig, der har behov for at styre dit mindre udstyr, som fx værktøj, kan du med fordel vælge en beacon, der egner sig til montering på steder med begrænset plads, fx håndværktøj. Denne enhed bruger bluetooth-teknologi og er afhængig af, at en mobiltelefon eller gateway opfanger dens signal og sender data om dens placering videre til sporingssystemet. Beacon’en giver dig en nøjagtig lokation på dit værktøj direkte i din kajoule app på din smartphone.

Styre dit værktøj og udstyr

Til dig, der har behov for værktøjsstyring med information om, hvem der har værktøjet, når I deles om det, er kajoules label-produkt en god løsning. Her får hvert stykke udstyr en label. Hver gang en medarbejder enten bruger eller afleverer et stykke udstyr, scanner medarbejderen denne label. I kajoule app kan alle medarbejdere således få overblikket over, hvem der bruger hvilket udstyr, og om det udstyr, den enkelte medarbejder skal bruge, er hjemme eller ”ude i marken”.

Læs mere på www.kajoule.com

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512

Kontaktperson

NBA
Nicky Bech Andersen
Sales Manager
+45 20 83 18 00 nba@kaastrupandersen.dk

Send til en kollega

0.063